Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Рилове, линии, волатилност - основни понятия при ротативките
Автор: Екип Ruse24.bg 18:37 / 01.03.2021Коментари (0)1035
©
Играта на ротативките е изключително лесна, но и не по-малко вълнуваща. Все пак, тук също си има някои термини и понятия, с които е хубаво да се запознаете предварително преди да започнете игра. Разбира се, играта с реални пари носи по-големи дози адреналин и повишава тръпката, но рискът от загуби е напълно реален, така че преди всичко играта ви трябва да бъде отговорна. Има обаче и опция, в която не е необходимо да се залагат пари, за да играете на някои от най-интересните слот машини онлайн, като много от популярните заглавия си имат безплатна своя версия.

Вероятно се забелязали, че при всяка ротативка има въртящи се колони със символи. Въпросните колони всъщност представляват въртящи се барабани на револвер, от които се виждат определен брой позиции. Броят на въртящите се барабани, които се наричат още и рилове, е различен в зависимост от конкретната игра. По-важното обаче е да се запознаете с печелившите линии, които се образуват по видимите позиции на барабаните. 

Образно казано, печелившата линия е пътят към печалбата. Всеки знае, че колкото повече еднакви символи се покажат на екрана, толкова по-добре, но всъщност, за да реализирате печалба, те трябва да бъдат подредени по някоя печеливша линия. Не е нужно всички символи по линията да бъдат еднакви. В повечето случаи три символа ще са ви достатъчни за печалба, но разбира се, както е казал Мечо Пух, колкото повече, толкова повече. Трябва да се има предвид, че печелившите линии се гледат от ляво надясно, макар че някои игри предлагат и двата варианта. 

Обикновено, колкото е по-голям броят на печелившите линии, толкова по-голяма е и вероятността за печалба, но успоредно с това се увеличава и стойността на единичния ви залог, така че едва ли може лесно да се определи, кой е най-добрият избор за брой линии. Той е индивидуален за всеки и зависи от начина му на игра, от очакванията, от бюджета и още много други фактори. Като златна среда се считат слотовете с 20 печеливши линии, като те са и сред най-разпространените. Могат да бъдат открити обаче всякакви варианти, включително и със 100 печеливши линии, например. Много от ротативките предлагат възможност за избор на брой печеливши линии, докато при други той е фиксиран, така че да не се налага играещият да взема това решение.

Колко често получавате печалба е пряко свързан с това, каква волатилност предлага играта. При игрите с висока волатилност ще има по-чести периоди на завъртане на барабаните без никакви печалби, но пък именно при тях се печелят големите награди. При игрите с ниска волатилност са характерни честите печалби, които обаче са със сравнително ниски стойности. Още по-важно е да сте запознати какво RTP предлага даденото заглавие. Най-общо казано, това е процентът възвръщаемост, така че колкото по-голям е той, толкова по-добър е шансът да си тръгнете с печалба.

Основната роля на слот игрите е забавлението, така че бъдете внимателни и не се опитвайте да забогатеете от игра на ротативки. В този ред на мисли, слот предложенията са толкова много, че все ще си харесате някое, независимо, дали предпочитате древноегипетските мотиви, класическите плодчета или някоя друга от безбройните тематики в този сектор.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: