Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Романтичен старт на годината за две зодии
Автор: Екип Ruse24.bg 09:51 / 04.01.2022Коментари (0)929
©
Дневен хороскоп за 04.01.2022 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Заемете се със служебните си задачи, но предимно с рутинните. Ако ги приключите бързо имате възможност след края на работния ден за мнозина да се разнообразите, като излезете с приятели и със семейството си. Работата ви спори. Трудностите са преодолими, ако не се отдадете на поредните мечти за развлечения. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с близките си. Помислете дали не сте допуснали някоя грешка, с която сте принудили интимния си партньор да се дистанцира от вас и да ви лиши от секс. 

ТЕЛЕЦ

Ако сте търговци днес печелите добре, защото идват именни дни и нови веселби. При належащи ремонти не се натоварвайте с физическа работа, защото умората ще ви попречи да са активни през следващите дни. Ако сте отзивчиви към мнението на колегите си и се съобразявате с него, успехът ви е гарантиран, въпреки че по-бавно отхвърляте задачите си. Любовните ви отношения са в криза, ако сте все още не сте семейни. Престои ви раздяла заради несходство в темперамента и сексуалния живот. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте амбицирани да работите и да заслужите допълнителни приходи, но сутринта се налага да се натоварите и с други задължения, които няма да приключите бързо заради проблеми свързани със семейството ви, които ще ви изнервят. Ще се справите, ако не се притесните. Не обръщайте внимание на сплетните на вашето работно място. Вечерта бъдете сред семейството си и с брачния си партньор. Не канете гости, за да не изнервите обстановката. Не пропускайте интимните разговори и сексуалните наслади. 

РАК

Не бързайте да се хвалите с получените делови предложения, защото не е изключено някой да ви измести и да заеме мечтаното от вас място, ако не спазите изискванията на ретроградния Меркурий. Посещение или обаждане на ваши приятели ще ви ядоса, защото отново отправят към вас искания за финансова помощ. Харчили сте повече от допустимото през последните дни и не бива да проявявате лекомислие.  В семейството ви се разгаря разправия заради поредното ви закъснение. Не се опитвайте да измисляте оправдание. Ако не се приберете навреме се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Прекалената доверчивост и желание да се подчините на странични съвети и да се задълбочите в служебните проблеми вместо вашите колеги не работи във ваша полза. По-добре ги оставете да се справят сами. Денят е подходящ за планиране на бюджета за второто полугодие, което чука на вратата. Нямате намерение да се извините на интимния си партньор, дори и ако вие сте причината за неразбирателството помежду ви. Сексуалните ви отношения са в криза, която ще продължи толкова дълго, колкото ще проявявате женския си инат. 

ДЕВА

Тези от вас, които са заети с професионални срещи, и не могат да ги отложат, да не се преуморяват и да ги приключат в ранния следобед. Ако сте тръгнали на път и сте зад волана с приятна компания, не допускайте вашето приповдигнато настроение да ви накара да увеличите скоростта. Пазете се от интриги, защото може да се почувствате засегнати. В личните отношения проблемите са заради нежелание на партньорите ви да се съгласят с вас и с непрекъснатото отсъствие от дома, за което нямате оправдание. Ако премълчите и не се опитате да наложите мнението си насила, можете да избегнете лишаването от сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

Не предприемайте пътуване, защото ще ви натовари допълнително със задачи, непланирани и блокиращи другата ви работа. И без това имате достатъчно задължения. Бъдете отговорни. Пазете се да не обидите колегите си с необмислени думи. Обсъдете новите си идеи, за да заслужите признанието и подкрепата им. Отново сте обзети от съмнение дали сте достатъчно привързани към интимния си партньор или трябва да се разделите. След като имате съмнения в чувствата си е по-добре да си дадете временна почивка и да се откажете от секса. 

СКОРПИОН

Ако се налага, работете активно до обед, а след това проведете планираните разговори, но с умереност и разбиране, към вашите колеги или нови делови познати. Не забравяйте да благодарите на вашите колеги за получената подкрепа. Пътуване ще бъде успешно. Запознанствата може да ви донесат приятни емоции, но може и да ви разочароват, защото имате определени изисквания към хората, които допускате до себе си. В личните отношения са възможни проблеми с партньорите ви заради нежеланието им да разберат притесненията ви. Сексуалните ви отношения отново се възстановяват. 

СТРЕЛЕЦ

Със спокойствие ще постигнете целта си на работното място. Изслушайте търпеливо всички мнения на вашите колеги и кажете своето, без да го налагате. Агресивни сте заради невъзможността да се примирите, че отношенията в семейството ви не са под ваш контрол. Научете кой е източника на интригата. Вечерта забравете за професионалните си задължения и се отдайте на развлечения. След вечеря се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Ако нямате до себе си любим, по-добре не рискувайте с интимност със случайни партньори, само защото не искате да сте сами. 

КОЗИРОГ

Изискването да сте коректни и умерени във всичко, важи с пълната си сила за онези от вас, които са на административна длъжност и в ръцете им е поверена важна обществена или държавна задача, за която отговорността е огромна. Всички интелектуалци ще блеснат със знанията и уменията си и ще намерят ново поприще за изява. Бъдете предпазливи, особено ремонтирате нещо, за да сте по женски полезни! Приемете, че това е работа на партньора ви. Вечерта прекарайте сред семейството си. Пригответе вкусна вечеря. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви възвърне силите. 

ВОДОЛЕЙ

Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят всички ваши колеги. Начинанията са успешни, ако са планирани в началото на миналия месец и не са плод на ваше импулсивно решение. Отложете натоварващите ви разговори. Следобед отново ви очаква голямо напрежение на работното място, с което сте длъжни да се справите сами. Семейните да бъдат умерени в претенциите към брачния си партньор, а ако имат стабилна интимна връзка да не прекаляват с ревността си. Несемейните да очакват романтична среща и сексуални удоволствия. 

РИБИ

Не бъдете прекалено разточителни при пазаруване за офиса или дома, за да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас, но само при планирани задачи без импровизирани промени. Преумората ви вреди, а умереността ви помага да съберете сили за следващата седмица. Влюбени сте и се чудите дали ще е правилно днес да споделите чувствата си. Притеснявате се дали ще ви отговорят със същото. Семейните да не пропускат миговете за себе си и да се отдадат на сексуални наслади.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: