Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Руслан Мъйнов: Страх ме е, много съм притеснен
Автор: Екип Ruse24.bg 11:43 / 05.03.2022Коментари (0)882
© Бисер Тодоров
"Притеснен съм за обстановката в Украйна. Близките ми са там и положението е сериозно. Толкова невинно избити хора не могат да се коментират ей така, затова не искам да се спекулира с темата. Едно е да говоря за театър, друго за обстановката там, предпочитам да мълча и няма да споделям каквото и да било".

Това сподели актьорът Руслан Мъйнов, чието родно място е Украйна. Само преди дни той спечели първо място в "Като две капки вода" с изпълнението си на песента на Крисия - "Ще бъде детска планета". Болката и тревогата на Мъйнов по време на песента и след това бе забелязана от зрителите, а неговата драма е, че и майка му и сестра му с племенника все още са в Украйна.

Руслан е толкова притеснен за тях, че категорично отказва да говори по темата с продуцента на шоуто Магърдич Халваджиян и с колегите си. Майка му, сестра му Ирина, племенникът му Динар, на когото е кръстник, живеят в Измаил, където е роден и актьорът. Всички те в момента търсят начин да дойдат у нас.

"Страх ме е, положението е сериозно", казва Руслан. Иначе той и сега чувства носталгия по годините, прекарани в бившия СССР, но е категоричен, че никога няма да се върне там. "Украйна много се промени, хората и начинът им на мислене. Не знам дали е за добри или лошо, но всичко вече ми е чуждо", казва шоуменът. Първият си допир до България Руслан осъществил благодарение на родителката си. Навремето Наталия Мъйнова работи в склад, в който се съхраняват дизелови мотокари "Балканкар" - соцгордостта на машиностроителната ни промишленост.

"Мама ми носеше пластмасови папки с логото на фирмата и това бяха първите български предмети, които имах", спомня си актьорът.

Бащата на Руслан - Иван, е бивш милиционер. Сестрата на знаменитият шоумен Ирина доскоро работи в киевска електронна медия и е омъжена. През отпуските тя редовно навестява брат си у нас. "Когато беше малък, му забодох вилица в гърлото и му отпуших гласа. Затова сега говори и пее толкова хубаво", казва бойната кака. Ирина е кръстница на брат си. Тя избрала как да се казва той, други Руслановци в рода нямало, пише "България Днес".

Още по темата: общо новини по темата: 3214
01.04.2024 »
01.04.2024 »
22.03.2024 »
21.03.2024 »
20.03.2024 »
13.03.2024 »
предишна страница [ 1/536 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: