Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
С рекордни хонорари за пеене на Нова година ще се облажат родните попфолк звезди
Автор: Екип Ruse24.bg 11:54 / 01.12.2022Коментари (0)621
©
Рекордни хонорари за предстоящата новогодишна нощ си поискаха от фолкбранша. След няколко години затишие заради пандемията от COVID-19 и липса на участия по празниците тази година чалга звездите са със запълнен график и ще приберат петцифрени суми.

Абсолютен рекордьор е най-оборотният в момента фолкпевец - Меди. Любимецът на Галена е спазарен още от лятото да пее в елитен хотел в Пампорово. Сумата, която Меди е поискал, за да весели гостите, е 25 000 лева. Певецът засега не е потвърдил дали с него ще бъде и гаджето му Моника Валериева. Тъй като графикът на актуалната звезда се пълни за месеци напред, наддаването кой да го грабне за празника започва много преди другите му колеги да имат каквито и да е оферти за Нова година.

Хонорарът на Меди се качва допълнително заради факта, че изпълнителят ще забавлява гостите цяла вечер и няма да приема други участия в празничната нощ.

Точно обратната стратегия ще предприеме най-голямата конкуренция на Меди - Азис, пише "България Днес".

Кралят на фолка категорично е отказал офертите на хотели в провинцията, въпреки че богати собственици са готови да платят щедро за неговото присъствие. Азис предпочете да пее в София и така ще съчетае две участия - в скъп панорамен ресторант, а след полунощ ще излезе на сцената на най-оборотния чалга клуб в столицата заедно с колежката си Софи Маринова.

Азис лично се е договорил какъв ще е хонорарът му от двете места, но според запознати официалната сума е по-малка от тази на Меди, като ромският славей ще бъде възнаграден с щедри бакшиши от гостите.

Участие срещу 15 000 лева вече е договорила Преслава. Тя ще забавлява гостите на хотел във Велинград и ще бъде там заедно с цялото си семейство.

Колежката й Галена пък заминава директно на топло за Пунта Кана, където ще забавлява пълен хотел само с български гости. Нейният хонорар не е известен, тъй като е преговаряла директно с туроператорска агенция за условията на заминаването й.

Галена ще бъде заедно със семейството си, така че е възможно договорката да е тип "бартер" - безплатна екскурзия срещу присъствието й в празничната нощ. И докато е в Доминикана, съпругът на певицата Галин ще плати щедър хонорар на естрадната легенда Васил Найденов, за да забавлява гостите в неговото заведение във Велико Търново.

Останалите фолкпевиците се изявяват срещу по-скромни хонорари. Официално тарифата на Ивана за Нова година е 15 000 лева, но засега тя не е обявила дали и къде ще пее.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Олиото стигна цената на зехтина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: