Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сашо Кадиев за Деси Стоянова: Тя се съгласи веднага – дойде и се подписа в същия ден
Автор: Екип Ruse24.bg 14:15 / 04.04.2022Коментари (0)696
©
Приятелството си е приятелство, но опре ли до пари, емоциите – настрана. Това със сигурност не е житейската философия нито на Деси Стоянова, нито на Сашо Кадиев, които вече 10 години водят предаването "Преди обед" по Би Ти Ви. Журналистката и актьорът, които в началото преминали през не един и два конфликта, та даже и сръдни с дни, докато напаснат характерите си, вече са си много близки и си имат пълно доверие. Солидното доказателство е, че Деси станала поръчител за кредит на Сашо Кадиев. Колегите толкова се ценят, че си правят и скъпи подаръци. Е, все пак е добре, че Сашо Кадиев сам се е справял с кредита, пише HotArena.

Актьорът задал неудобния въпрос на Деси, защото спешно му трябвал поръчител за заема, който искал да тегли. За това призна Сашо Кадиев в интервю наскоро, без да уточнява за какво му е бил нужен кредит. Опрял до колежката си вероятно, защото много негови приятели отказали. "Тя се съгласи веднага – дойде и се подписа в същия ден. Което мои доста по-близки хора не го направиха, защото се страхуваха. Деси обаче го направи за мен", разказа Сашо. И подчерта, че тогава с колежката му не си били чак толкова близки, защото случката е от втората година, откакто водели "Преди обед".

Водещите на "Преди обед" са близки приятели, но рядко се виждат извън работата, защото са различни като хора. С това Сашо вероятно визира различните интереси, които имат. Все пак се случвало да се срещат по празници. По-важното е, че са добър тандем и винаги си помагат. Деси подавала ръка на Сашо за административната работа понякога, с която той се затруднявал. Актьорът пък наскоро я изненадал приятно с подарък – семейна почивка в спа център. Поводът бил рожденият ден на близнаците на Деси.

 

За да стигнат до тази идилия, двамата водещи извървели дълъг път, осеян с изпитания за нервите им. Днес журналистката е обрала перфекционизма си, но в началото правила силно впечатление, най-вече на Сашо, разбира се, колко е дисциплинирана и педантична. Актьорът пък я смайвал как може да приема по-леко предизвикателствата и натоварването в професионален план. Сашо Кадиев изглежда несериозен, но всъщност е много отговорен и всеотдаен в работата си. Неслучайно вече години наред съвместява успешно тв изявите си с актьорската си професия. Просто гледа на ангажиментите си по-леко, за да не се тормози излишно, да не се натоварва и въобще да си пази психиката. Освен това не е от хората, които непрекъснато се взират във всяко несъвършенство и малка грешка и не се ядосва за дреболии. Актьорът също е дисциплиниран, макар че Деси е по-стриктна.

Тъкмо това са някои от темите, по които Деси и Сашо доста спорели, когато станали екранна двойка. Случвало се е да стигнат до толкова "оживена" дискусия, в която нито един от двамата не отстъпва, че накрая я завършвали сърдити. При това не става въпрос само за цупене. След един такъв спор не си говорели в продължение на дни. Чудно как са успели да скрият от зрителите, че са си сърдити.

В крайна сметка водещите на "Преди обед" успели да нагодят характерите си и дали научили доста един от друг. Сашо научил от Деси да мери по един път и половина, преди да реже. Това е по повод поговорката: 3 пъти мери, 1 път режи. Деси пък е казвала, че колегата й е един от учителите й в живота, защото покрай работата им в "Преди обед" израснала. Осъзнала колко е безсмислено да опитваш да променяш другия, да държиш всичко под контрол и колко вреден може да е перфекционизмът, когато стига до крайност. Деси винаги се е взирала в детайлите, критична е, включително и към себе си, което понякога не е плюс. От Сашо се научила да не бърка сериозното и отговорно отношение към работата с нуждата да си непрестанно сериозен, както е казвала водещата. Научила се да приема другия с плюсовете и минусите му и се убедила, че няма как да го промениш, така че да пасне на твоите разбирания. Съвместната им работа я научила и на лекотата.

 

Със сигурност има неща и в единия, и в другия, които още ги дразнят. Като например точността на Сашо, която е по-различна от тази на Деси. Важното е, че няма как тези различния да попречат на приятелството им и доброто им сътрудничество. Все още често са на различни мнения и даже прехвърлят разногласията си и в ефира на "Преди обед".

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: