Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Секасапил, интелект, отзивчивост? Кои са силните ви страни според зодията!
Автор: Екип Ruse24.bg 12:34 / 15.06.2019Коментари (0)715
©
Имате ли самочувствието, че превъзхождате останалите? Всеки има силни черти от характера, които му помагат по-лесно да се справя с ежедневните трудности. Едни са по-комуникативни, други умеят да водят преговори, на трети им се отдават новите начинания. 

Всеки от нас притежава както положителни, така и отрицателни качества. Голяма част от тях се дължат на това кой зодиакален знак ни управлява, твърди Tialoto.bg.

Овен – сексапил

Хората, родени с тази зодия, притежават чар, с който привличат околните. Те са решителни и енергични, което се харесва на противоположния пол. Овните притежават мощна сексуална енергия, поради което са предпочитани за партньори в живота.

Телец – интелект

Тези, които притежават знака имат интелект и изключителни обноски, които не остават незабелязани. Те са учтиви и никога не биха се държали некоректно с хората, защото са на максимата, че трябва да се отнасяш с тях така, както искаш да го правят с теб.

Близнаци – късмет

Те са родени с късмет. По природа са големи оптимисти и се стараят всичките им приятели и познати да не мислят негативно за живота. Разбира се, животът на близнаците не е идеален, но дори и да срещнат трудности, те ги преодоляват и накрая пак са победители.

Рак – отдаденост

Хората, родени под този знак, държат на семейството си и са готови на всичко за него. Отдадени на близките си хора и не пестят средства за тях. Обичат да се раздават и не търсят същото в замяна. Държат до тях да има човек, който има същите ценности.

Лъв – щедрост

Лъвовете не могат да останат незабелязани, разхождайки се по улицата. Те всяват респект и изглеждат твърде строги, но дълбоко в себе си твърде чувствителни. Притежават щедрост и обичат да правят неочаквани подаръци. Недостатъкът им е, че се хвалят прекалено много.

Дева – надеждност

На хората, които притежават тази зодия, определено може да се разчита. Те са верни на приятелите, а що се отнася до семейството, са твърде грижовни. Въпреки че обичат да се оплакват и са по-претенциозни, те винаги гледат да угодят на хората и да предоставят това, от което имат нужда.

Везни – чар

Хората, родени под този знак, умеят да очароват и имат усет към изкуството. Те са творчески натури и с таланта си печелят симпатиите на всички. Взискателни са към външния си вид и често се оказват в центъра на вниманието. Малко са капризни, но близките им винаги им прощават, защото ги омайват с хубавата си усмивка.

Скорпион – амбиция

Тези представители на зодиака са целеустремени. Наумят ли си нещо, ще направят всичко възможно, за да го постигнат. Обичат комфорта и предпочитат да постигат успехите си с по-малко усилия. Запленени от амбициите си, те не се интересуват от другите и гледат смело напред.

Стрелец – оптимизъм

Те гледат оптимистично на живота и рядко може да ги чуете да се оплакват. Дори и да им се случи нещо ужасно, те ще погледнат на него като урок от съдбата и ще го подминат с усмивка. Ето защо се опитват да "запалят“ и хората от обкръжението си да мислят по този начин.

Козирог – разум

Всички Козирози са големи работохолици. Те подхождат с разум и отговорност към поставените им задачи. Подобно на стрелците, също са твърде амбициозни и не обичат провалите. Затова дават всичко от себе си, за да може после да берат плодовете на своя труд. С каквото и да се сблъскат, те винаги мислят много внимателно и никога не вземат решения под въздействието на емоция.

Водолей – отзивчивост

За тях приятелите са всичко. Готови са да помогнат във всеки един момент. Разбира се, по същия начин се отнасят и с непознати. Просто философията на живота им е да са полезни на другите, но що се отнася до своите проблеми, се справят сами.

Риби – силен дух

Не е изненада, че хората от зодия Риби са със силен дух и запомнящ се нрав. Те са твърде емоционални, но попаднат ли в трудна ситуация, събират цялата си енергия и се овладяват, за да може да излязат от нея без сътресения. Хората с този знак не се плашат от кризите. Просто гледат напред и си взимат поука от всяка грешка или предателство.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: