Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сестрата на Сузанита проговори за Орхан Мурад: Никой баща, който има съвест, не гони децата си от дома
Автор: Екип Ruse24.bg 17:31 / 12.12.2022Коментари (0)605
© Фейсбук
Дъщерите на Орхан Мурад - Александра и Сузанита публикуваха детайли, свързани с тормоза, който са преживели от страна на баща им, разбра от профилите в Инстаграм на момичетата Plovdiv24.bg.

Дъщерите на певеца са отдавна враждебно настроени срещу баща си, откакто той се разведе с майка им Шенай и създаде семейство с новата си жена. 

Голямата му дъщеря публикува следното в личния си профил в Фейсбук, а Сузанита го сподели впоследствие.

"Tака. Дълго време си мълчах, нe коментирах, докато отношенията на семейството ми ставаха все по-публични, а аз се молех и мечтаех да съм от най възможно безизвестно семейство, все пак не можем да избягаме от семейството си. Дойде ми в повече. Най-вече фактът, че от болка никой не си замълча. И знам какво е болката да те подтиква да говориш с надеждата някой да те разбере и да ти влезе в положение. И все пак не е правилно. това са лични отношения. Всеки прави грешки. Факт. Всеки взима грешни решения в живота. 

Никой не е перфектен, факт. Гнусно е да го коментирам, но вече не може и да се мълчи. Майка ми има грешки, така е. Но една грешка, която не е допускала, е да предаде човека до себе си. Грешките на Сузи така или иначе са публично достояние. Не го е отричала. Заставала е зад тях. Поне застава зад грешките си, въпреки че не го е видяла като пример. Борила се е. В момента е прекрасна майка. Тя просто е жертва на едно безцеремонно отглеждане на дете. Майка винаги беше с Орхан. Хората, които ще я плюят днес забравят, че добра или лоша, тя беше постоянно с него.

Но абсолютно никой не може да коментира какво е ставало зад затворените врати. Не мога да си кривя душата. В много отношения и на него не му беше лесно. И мен ме боли. Наричах го татко 20 години и ми липсва, жалко, но липсва ми. Наложи се да прекратим контакт заради емоционалния тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той обвинява тях.

Но тяхното поведение е провокирано. Той не споменава едни много тежки грехове, които той допусна. Или както той се изказа веднъж, това не са грехове, това са си човешки нужди. Оставям това тук. От малкото останало респект у мен. Нямам една минимална грешка към този човек и затова си позволих да коментирам. Защото само това ще ви кажа. Никой баща, който носи съвест, не зарязва и не гони децата си от дома".


Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: