Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ще се целуваме "реално" по интернет, изобретена е нова джаджа
Автор: Екип Ruse24.bg 11:38 / 15.03.2023Коментари (0)1183
© Youtube
Силиконовите устни насърчават моногамните отношения, защитава ги изобретателят им.

Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Китайски уред с топли, движещи се силиконови “устни" има точното решение.

Устройството трябва да позволи на двойките, живеещи на далечни разстояния, да споделят “истинска" физическа интимност, предизвиква оживление сред китайските потребители на социални мрежи, които реагират едновременно с любопитство и шок. Смята се, че оборудваното със сензори за налягане и задвижващи механизми устройство може да имитира истинска целувка, като възпроизвежда натиска, движението и температурата на устните на потребителя. Предава и звука от целувката, уточняват от "24 часа".

Устройството, създадено от група студенти от университет в Китай, беше посрещнато с критики в социалните мрежи. Докато някои го нарекоха “странно", “вулгарно" и “страшно", други намериха хумор в него и обявиха, че “да имаш връзка от разстояние е доста лоша идея".

Появиха се и опасения, че може да бъде купено и ползвано от деца.

“В университета имах връзка от разстояние с приятелката ми, така че се свързвахме само по телефона", обяснява как се е вдъхновил за новата джаджа Дзян Чжунли, водещият изобретател на устройството. Според него устройството за целуване може да се използва за насърчаване на моногамните отношения, тъй като свързва само един подател и един получател в даден момент. Освен това се изисква съгласието и на двете страни.

За да изпратят целувка, потребителите трябва да изтеглят приложение за мобилен телефон и да включат устройството в порта за зареждане на телефона си. След като се свържат в приложението, двойките могат да започнат видеоразговор и да се целуват.

Макар да се рекламира за връзки от разстояние, китайското устройство също така позволява на потребителите да се свързват анонимно с непознати във функцията “Площад за целувки" на приложението. Ако двама непознати се харесат, те могат да поискат да си разменят целувки. Потребителите могат също така да “качват" своите целувки в приложението, за да могат другите да ги изтеглят и изпитат, пише CNN.

“Партньорката ми отначало не вярваше, че може да се постигне (дистанционна) целувка, така че челюстта ѝ падна, когато го използва... Това е най-добрата изненада, която съм ѝ правил по време на връзката ни от разстояние", коментира един от потребителите.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: