ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ще си оближете пръстите! Уникална рецепта за маринован сафрид "24 x 24" | ||||||
| ||||||
Необходими продукти: Сафрид – 1 кг Едра сол – ½ кг Оцет – ½ л Олио – 200 мл. Черен пипер на зърна Бахар Дафинов лист Начин на приготвяне: Рибата се почиства добре, премахват се главите, перките и опашките. В подходящ съд се покрива от всички страни със солта и се остава в хладилник за 24 часа. След изтичане на времето се изплаква с вода, след което се оставя за същия период от време на хладно, покрита с оцета. На следващия ден се нарежда плътно в буркани като на дъното се поставят по 2-3 броя дафинов лист, малко черен пипер и няколко зърна бахар. Накрая се долива от олиото, което трябва да покрива добре рибата. В доста домакинства предпочитат рибата да се залее с препържено олио. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
От непотребна вещ до зашеметяваща коледна украса в русенското село Сандрово
10:15 / 09.12.2024
На колко време трябва да се сменят калобраните на автомобила
11:55 / 09.12.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 49 49 24
novini@ruse24.bg
©2008 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Ruse24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Ruse24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Статистика: