Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Син ли е ергенът Алек на Стойчо Младенов?
Автор: Екип Ruse24.bg 08:49 / 11.03.2024Коментари (0)1494
©
Новият "Ерген“ на България Александър Младенов е на 29 години и има собствен бизнес. Работи в сферата на логистиката и транспорта в компания, основана от баща си. Алек винаги си е поставял високи цели и вярва, че скокът е необходим, за да се стигне до следващото стъпало. За него приключението в шоуто е хубава възможност да опознае себе си и да намери това, което търси. Определя се като щастлив човек с ясна представа за бъдещето, но може да каже, че е наистина успешен, когато намери жената на живота си и заедно създадат голямо семейство.

1. Крие емоциите си 

Младият бизнесмен е сред най-обсъжданите личности у нас. Макар да е представен като предприемач, чиито амбиции били да развие бизнеса си в световен мащаб, подробностите за личния живот и професионалните постижения на Александър все още са оскъдни. Синеокият мачо не крие, че винаги си е поставял високи цели и вярва, че скокът е необходим, за да се стигне до следващото стъпало.

2. Има три сестри и един брат

Роден е през 1995 г. и е пеел в ученическия хор. Според слуховете Александър произлиза от изключително заможно семейство, а процъфтяващият си бизнес дължал най-вече на щедрите финансови възможности на своите родители. Става ясно още, че Алек, както "Ергенът“ настоява да бъде наричан на галено, е част от многолюдна фамилия. Той има цели три сестри и още един брат. Не се знае те на каква възраст са, както и с какво се занимават. 

3. Не е син на Стойчо Младенов

Потайността около "Ергенът“ роди какви ли не слухове. Според най-упорития е син на "червената“ футболна легенда Стойчо Младенов. Всъщност се получило дублиране в имената, защото и наследникът на настоящия оперативен директор на "ЦСКА 1948“ също се казва Александър Младенов, но това е просто съвпадение, защото синът на футболната легенда е на 41 години и има дъщеря. Според правилата на формат участникът, за чието сърце се борят дамите, не трябва да е сключвал брак, нито да има деца. Друг слух пък свърза Ергена с покойния оръжеен бос Младен Мутафчийски, но и тази информация се оказа невярна.

4. Иска да има 6 деца

"Имам три сестри и един брат, аз съм най-малкият. Аз съм единственото дете на майка ми и баща ми. Да, сестрите и брат ми са доведени, но не ги усещам така, защото сме израснали заедно. Половината от тях са по света сега“ – призна Алек в първите епизоди на шоуто. В друг момент от предаването синеочкото сподели с усмивка, че иска да има 6 деца, за да бие баща си с поне едно дете.

5. Бил е в над 100 държави

Πътeшecтвиeтo зa Алек e ĸaтo дишaнeтo. Eдвa ли имa чoвeĸ, ĸoйтo нe oбичa дa пътeшecтвa, дa пpeoтĸpивa eĸзoтични зeми и дa oбoгaтявa cъзнaниeтo cи. Бизнесменът обожава да посещава нови дестнации у нас и в чужбина, да ходи по екскурзии, да опитва екзотични храни и напитки, заобиколен от музика и атмосфера. Той често тръгва към поредното предизвикателство с нагласата не само да открие нови природни красоти и да се наслади на живописни гледки, но и да изучи и разбере живота възможно най-пълно и всеобхватно. 

6. Зодия Водолей е

На 27 януари Александър навърши 29 години. Бизнесменът е зодия Водолей, а Луната му е в Стрелец. "До неговата 29-а годишнина той е в период на ново начало. Този период му забранява прибързаност“ – коментира астроложката Алена. 

7. Обича адреналина

Младенов си пада по бързи коли, високи скорости и адреналин на макс. Той е бунтар по душа, той не обича догмите, винаги гледа напред и футуристичният му поглед вижда неща, за които много хора все още не са узрели. Има силно независим дух. Не търпи ограничения и не обича някой да му казва какво да прави. 

8. Страстен мъж е

Бившите на Алек не спират да го хвалят за уменията му в леглото. Tой е мъж с въображение и ще ви очарова, но и няма да се даде лесно. Натурата му е мистериозна, емоционален е, а настроенията му се менят. Богатото му въображение обаче го прави да изглежда в очите на другите като от друга планета. 

9. Идеалист е

Александър да има потребност да се свързва с хората. Той е вечно търсещ идеалист, понякога припрян и нетърпелив. Жената до него трябва да е наясно с факта, че той често говори преди да мисли и така понякога казва неща, за които после съжалява. 

10. Обича да доминира

Александър обича да доминира във връзките, но в същото време е много щедър. Казва, че не би позволил на никоя жена да го води за носа. Идеалната партньорка за него трябва да споделя възгледите му и да цени желанието му за лична свобода, пише HotArena.

Още по темата: общо новини по темата: 5157
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/860 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Екоактивисти и протести
Изграждане на Национална детска болница в София
Бюджет 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: