Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скандалният Мерилин Менсън имал "стая за лоши момичета"
Автор: Екип Ruse24.bg 17:13 / 17.11.2021Коментари (0)631
©
Музикантът Мерилин Менсън бе уличен, че е затварял жени в звуконепроницаема стъклена стая, като по този начин подлагал "заложничките“ на психичен тормоз, пише The Rolling Stone.

В материала на популярното списание се твърди, че около 2010 г. скандалният рокер държал в Западен Холивуд апартамент, който използвал за студио, и именно там в ъгъла на едно от помещенията била стъклената клетка, която той наричал "стая за лоши момичета“.

От обкръжението на Менсън разказват, че той често "пращал на заточение“ приятелките си в стаята, като ги заключвал с часове вътре и по този начин ги наказвал и за най-малкото "провинение“.

Няколко жени, които са се срещали с дарк-рокера в продължение на години, са заявили, че той ползвал това съоръжение в качеството му на "единична килия за психологически мъчения“. Онези, които са били затваряни вътре, твърдят, че в продължение на часове са били оставяни без вода и храна. Мерилин Менсън дори се хвалел пред приятели с тази стая с особено предназначение.

Повече от десет жени от месец март насам се оплакаха от физическо и психологическо насилие от страна на Менсън. Сред тях са актрисите Евън Рейчъл Ууд и Есме Бианко, певицата Фийби Бриджърс  и др. Бившата му асистентка Ашли Уотърс, която го съди за сексуални посегателства, споделя, че рокерът обичал да разказва за тази стоя и го правел с шеговит, подигравателен тон.

Ашли Морган Смитлайн, която също съди музиканта за сексуален тормоз и незаконно задържане, разказва, че по време на връзката им Менсън многократно я е принуждавал да стои затворена в стъклената стая, която била с размерите на пробна в магазин за облекло. "В началото изглеждаше забавно, но по-късно той го обърна на наказание. Дори и да крещях, никой не можеше да ме чуе. На него му харесваше да се боря да изляза. Научих се да не се боря, защото той точно това искаше. Просто в мислите си отивах някъде другаде“, казва тя.

Останалата част от апартамента била декорирана с кръв, свастики и изрязани снимки то порносписания. "Имаше вагини навсякъде“, отбелязва посетител на зловещото място.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Почина сливенският митрополит Иоаникий
Изчезна 12-годишно дете от Перник
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: