Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скандалът с пребитата от коафьорка плеймейтка набира страшна сила
Автор: Екип Ruse24.bg 14:43 / 15.07.2020Коментари (0)781
Скандалът с пребитата от коафьорка плеймейтка Жанета Осипова се разгаря със страшна сила и разделя ВИП-аджиите у нас. Цеци Красимирова и Ива Екимова веднага реагираха в социалните мрежи с постове в подкрепа на фризьорката Вили Боршукова, тяхна дългогодишна приятелка.

"В случая обаче не става въпрос за мен, а за репутацията на много близък до мен човек - едно приятелство изградено и запазено вече 26 години. Морален дълг за мен е да не мълча. В Книгата на книгите е казано: “А ти, когато правиш добро дело, нека лявата ти ръка не знае какво прави дясната, за да остане благодеянието ти в тайна." През тези 26 години приятелство, Вили ми показа тези думи на дело. Но не безкрайните и безрезервни добрини на този човек са обект на настоящия ми коментар. Вили Боршукова - Магама става жертва на чудовищна манипулация и черен PR. Клиент съм на салон Магама от самото му създаване и винаги съм се радвала на безупречно отношение и обслужване. Тя е изключителен професионалист и авторитет в своята сфера - кариерата ѝ говори достатъчно красноречиво", обясни Красимирова.

"Познавам тази изключителна жена, а освен това имам привилегията да съм една от малкото, на които довери в детайли всяка стъпка от живота си. Извън това 20 години, в които споделяш живота, битието и емоциите си с борец е вдъхновяващо и изпълнено със смисъл. Грозната нападка срещу Вили и професионализма й са недостоен опит за публичност, който съвсем скоро ще покаже истинското си, не до там красиво, лице“, написа Ива Екимова.

На другия полюс е плеймейтката Нора Недква, която веднага защити колежката си Осипова. Фризьорът Ивало Колев определи случилото се като позор, а сестрата на Божидара Бакалова Ивайла няписа: "Собственичката с перуките’ не беше ли набожна, вярваща силно в Бог?"

Самата Боршукова не дава обяснение какво точно се е случило при скандала с Осипова, но призова медиите да не обръщат внимание на измислени випове, направили слава с порнография и богати чичковци, явно визирайки плеймейтката. Жанета твърди, че просто е искала да върне продукт, закупен от фризьорката, но тя се ядосала и я пребила. Показа и медицинско.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: