Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Скръб в семейството на Ахмед Доган
Автор: Екип Ruse24.bg 16:33 / 26.03.2024Коментари (0)1189
Тъстът на Ахмед Доган е починал преди броени дни. Става дума за бащата на втората му законна съпруга и майка на дъщеря му Демет – Ширин Карнобатлъ. Самата тя сподели за загубата си в социалните мрежи. Вестта за кончината на баща ѝ стигнала и до почетния председател на ДПС, който намерил начин да отдаде почит.

Навремето родителите на Ширин били активисти на партията на Доган, а той взема хубавицата за своя втора съпруга. Първата им среща не е в родния ѝ Плевен, а в София, където амбициозната Ширин идва, за да прави кариера.

На 21 години тя кандидатства за водеща на новините на турски по БНТ, а Сокола е в публиката на конкурса. Карнобатлъ печели един от най-влиятелните мъже у нас с красотата и доброто си възпитание. Сватбата им е изключително пищна и гостите наброяват над 300 души.

От Ширин Доган има дъщеря – Демет, която завърши Софийския университет. След раздялата на майка ѝ и баща ѝ той я взема при себе си в Сараите и тя израства, обгрижвана от следващата му половинка – манекенката Алтен, с която също преди време се разделиха.

Демет завърши Италианския лицей в Горна баня, а след това се ориентира към по-творческия сектор и се върна да живее под покрива на своята майка.

Сега наследничката на Сокола се издържа, работейки като гримьорка. В същото време редовно твори и над белия лист, а стиховете си публикува в социалните мрежи. Таланта си е наследила от своята майка, която посвети стихотворение и на баща си след неговата внезапна загуба. Ширин Карнобатлъ от дълги години е главен експерт в Министерството на културата и е сред най-опитните кадри в администрацията там.

Бившата жена на Доган отговаря за почти всички големи събития, организирани от ведомството, и е описвана от колегите си като голям професионалист, макар истинското ѝ призвание да не била политиката, а киното. Ширин е завършила Европейска публична администрация в Софийския университет, но притежава самороден талант на актриса.

В това амплоа успяха да я видят и зрителите на Нова телевизия в сериала "Ягодова луна“, където тя играеше себе си и си партнираше със Стефка Янорова. Малцина обаче се досетиха, че всъщност Карнобатлъ е една от големите любови на Ахмед Доган, припомня "Ретро“.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Великден 2024 г.
49-ото Народно събрание
Лято 2024
Евроизбори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: