Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Случайни минувачи са видели Денди паднал на земята в центъра на София, отказал помощта им и си тръгнал сам
Автор: Екип Ruse24.bg 17:13 / 24.02.2022Коментари (0)954
©
Случайни хора са видели Денди паднал на земята на тротоар в центъра на София и са му предложили да извикат линейка. Любомир Милчев обаче отказал категорично, станал и тръгнал отново пеша към дома си.

Това са разказали свидетели пред разследващите, разкриха от СДВР пред "Телеграф“. Хората вече са разпитани като свидетели по случая. На 18 февруари писателят и известна бохема беше открит в безсъзнание в дома си от приятеля си, който съжителствал с него. Именно във въпросния човек било открито и кученцето на Денди – пекинезът Хиниус.

В хода на разследването били свалени записи от камери в центъра на София, които са монтирани по маршрута на Денди. Записите разкрили, че Денди върви с рана и кръв по главата. Няколко пъти се спъва, но не удря главата си, както беше тиражирано в жълти медии. Криминалисти разказаха, че той най-вероятно е бил на сбирка със свои приятели, където е възникнало спречкване. Къде обаче е станало жестокото удряне все още не е изяснено. Станало ясно обаче, че Денди паднал веднъж от стълба и в дома си, след което припаднал по лице. Точно така го заварил приятелят му, който се прибрал.

Въпросният мъж, който прибрал и кученцето на Денди, първоначално бил заподозрян. Даже искали да го качват на детектор на лъжата, но след като камерите показали, че Денди е с кръв по главата още преди да се прибере, се отказали. От болницата пък заявиха вчера, че състоянието на писателя е критично и животът му е в опасност.

Съседите на Любомир Милчев-Денди, който беше намерен с потрошен череп в апартамента си в центъра на София, се молят светският хроникьор да се възстанови. 

"Денди беше много тих и спокоен човек, никога не е имало проблеми около него. Понякога го виждахме с едно къдравото момче Кристофър Кем. Винаги изглеждаха спокойни и ведри. Никога от апартамента на Денди не са се чували скандали или крясъци. Въпреки че сме го виждали с Кристофър, Денди беше самотен човек, винаги с кученцето си Хининус." Това споделиха съседи, които живеят над апартамента на Любомир Милчев, където той бе открит в безсъзнание с тежки черепно-мозъчни травми.

При разговор с жена, която има малко ателие в непосредствена близост до апартамента на светския хроникьор, ставя ясно, че тя много обичала да слуша как Денди свири. Често по време на работният й ден звуците от цигулката на Милчев я откъсвали от сивото и еднообразно ежедневие и самота.

"По цял ден работя сама, няма с кого да обеля една дума, но Денди свиреше на цигулка прекрасно. Той доста често, особено през деня, свиреше с часове на цигулката си. Беше много приятно, откъсваше ме от еднообразието и вече не ми липсваше, че няма с кого да говоря, докато работя. Просто беше великолепен с цигулката, това ми беше достатъчно. Дано се оправи, прекрасен и интелигентен човек е", сподели с надежда жената пред вестника.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
Великден 2024 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: