Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Сниман в Слънчев бряг сериал тръгва скоро пo bTV
Автор: Екип Ruse24.bg 13:51 / 27.01.2020Коментари (0)623
©
Тази пролет bTV и "Междинна станция“ ще предложат на телевизионната аудитория новия български сериал "Съни бийч“. Всеки петък от 21,30 часа той ще пренася зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации–Слънчев бряг. Романтичната комедия, продуцирана според световните кино стандарти, повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през личните истории на персонажите.

"Съни бийч“ разказва историята на четирима приятели, сезонни работници в Слънчев бряг. Те са млади, умни, находчиви и много различни. Свързва ги изключително приятелство, основано на взаимно доверие, честност и откритост. Житейският път, личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Настъпва обаче мигът,в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки трябва да се изправи срещу собствената си съдба и да поеме живота си в ръце. Този повратен момент се случва именно в Слънчев бряг - място, където цари безкраен купон. Това превръща курорта в олицетворение на хаоса, в който реално се намират персонажите в този етап от живота си.

Най-новият български сериал в програмата на bTV се отличава с уникален хумор, поднесен по свеж и лек начин. Историите в "Съни бийч“ ще завладеят зрителите със своята автентичност, динамика и съвременно звучене, като в тях има всичко – любов, приятелство, задкулисни игри, борба за професионална реализация и власт, борба да бъдеш себе си и да имаш бъдеще с децата си.

Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова и др. са сред талантите, които си партнират с големи имена от различни поколения български артисти. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В отделни епизоди към актьорския състав се присъединяват гост-звезди. Тяхното присъствие добавя онзи нюанс на наситеност, емоционалност, динамика и плътност на сюжета, който създава уникалния хумористичен облик на сериала.Богатата палитра от актьори представя на любителите на български сериали вълнуващи човешки съдби, лични истории и страсти.

Режисьор на "Сънибийч“ е младият талант Димитър Димитров, работил по успешни български филми и сериали. Сред създателите на сериала са още Станислав Тодоров - Роги и операторите Борис Славков и Димитър Неделчев. Сценарият е дело на Александър Чобанов, Иван Христов, Ема Борисова, Владислав Тинчев, Мирон Крумов и Христо Кабаджов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: