Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Снимат на пожар "Връзки", за да заеме мястото на "Шоуто на Слави"
Автор: Екип Ruse24.bg 17:18 / 08.06.2019Коментари (0)954
©
Сагата с това кой ще заеме мястото на Слави Трифонов, след като Дългия се оттегли от ефир, малко по малко започва да се прояснява. Вместо гологлавия водещ по това време ще гледаме Михаил Билалов. Актьорът, който напоследък трупа популярност със "Стани богат", няма да води и свое предаване, а ще участва в сериал, който ще се завърти по bTV на мястото на Слави. Става дума за трети сезон на най-успешната лента "Връзки", научи "България Днес".

Любимият сериал на голяма част от зрителите ще тръгне съвсем скоро - през есента, тъй като той вече се снима на пожар. Часът на излъчване на топсериала ще е 22,30, тъй като в него има интимни сцени, секс и жаргонни думи, коментират от екипа на филма.

Обичайните "заподозрени" в него отново ще са Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Яна Маринова, Валери Йорданов, Анета Сотирова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Алек Алексиев. Това ще са актьорите, които ще изместят "Шоуто на Слави", традиционно излъчвано по същото време.

В поредицата миналия сезон се изявиха и много гост-звезди като Преслава, за която това бе първо появяване в телевизионна роля. И този път ще е така, ще се включат известни и популярни личности, обещават сценаристите.

След като заплетените отношения на героите се излъчиха в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово и Албания, продуцентите на сериала решиха отново да се доверят на режисьора Виктор Божинов, сценаристите Ваня Николова и Нели Димитрова и оператора Антон Бакарски. "Връзки" бе представен официално на ежегодния кино и тв пазар в Кан, където се събират известни продуценти от цял свят. Сериалът е първата градска комедия с елементи на драма, правена в България. В нея Михаил Билалов доказва, че може да играе не само мутра като в "Под прикритие", но и забавен тип.

"Харесвам сериала, защото повдига темата за любовта. Някои от героите разбират, че тя е като силната дрога - от нея или се влачиш по земята, или си в облаците, а докато ефектът й трае, ставаш пълен глупак. И въпреки всичко я желаеш повече от всичко на света", казва Билалов, за когото е предизвикателство да влиза в комична роля. Героят му е женен за архитект Лилия Маравиля, а майка му във филма е Анета Сотирова. Сценарият е на Ваня Николова и Нели Димитрова, сценаристи на "Под прикритие", и Катя Николова от "Лов нет".

В сезон 3 на "Връзки" отношенията между главните герои стават все по-заплетени. Лилия Маравиля получава дългоочаквания развод с Билалов. В същия ден гаджето й Валери Йорданов й предлага брак. Тя отказва, но случайно хваща пистолета му и без да иска, го прострелва. Разбира се, мисли, че го е убила, и отново тича при Билалов и му се хвърля на врата. Двамата пак са заедно, а историята им продължава все по-заплетено, издават от екипа на Билалов.

Колкото до Слави Трифонов и неговото шоу, Дългия има идея да създаде политическо движение, но като начало смята "дълго да се напочива".

Освен шоуто "България търси талант", в което водещи ще са Александър Кадиев и Дани Златков, скечовете на "Комиците", които ни превиват от смях, също остават в програмната схема. Те ще запълват времето между турски сериал и "Връзки" и ще са с продължителност от 30 минути. Междувременно риалитито "Фермата" също има място за излъчване - след новините в 20,00 часа.

Петъчно Катето Евро пък ще радва феновете на известните с "Игри на звездите".

Нова телевизия също ще изненада феновете си с креативност. Лекарският топсериал "Откраднат живот" ще започне да се снима от юли, а поредният осми сезон ще се излъчи през есента.

"Дяволското гърло" на продуцентската компания на Любо Нейков и Евтим Милошев също ще има втори сезон, но ще започне снимки чак догодина.

Есента в Нова тв вместо "ВИП брадър" започват "Игрите на волята". Предаването ще се излъчва от красив български плаж.

"Група смели герои ще обърнат гръб на цивилизацията, въоръжени само с острия си ум и физическа сила. Те ще влязат в битка на предела на човешките възможности. Това е идеята, а победителят ще вземе 200 000 лева", споделиха от телевизията за формата. "Игри на волята" е популярно колумбийско риалити, а кастингът за него вече започна.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: