Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Снимки в нета на голобрад ученик зад волана втрещиха пловдивска майка
Автор: Екип Ruse24.bg 12:41 / 25.06.2016Коментари (20)468
©
Обезпокоен родител се свърза с Plovdiv24.bg, за да изрази притесненията си. За какво точно става дума?

Здравейте! Поводът да Ви пиша са снимки в интернет, качени от 14-15 годишно момче от училището на детето ми, които лично аз намирам за доста смущаващи. 

Едно, че момчето непрекъснато се хвали на съучениците си как шофира автомобилите на баща си и брат си. Честно казано, като го чух, не го повярвах, помислих, че детето просто си измисля. Но когато видях снимките, останах втрещена. 

Последните няколко години на територията на града ни (за Пловдив става дума) прекалено много хора загинаха или останаха инвалиди...

Не разбирам позицията на възрастните в семейството на момчето. Разбирам, че финансово са добре (дори не знам какъв е бизнесът им, но не ме и интересува), но това не им дава право да подлагат на риск невинни хора на улиците на града. 

Пиша Ви, защото в утрешния ден това момче може да убие някой, или просто да рани и той най-вероятно ще остане безнаказан (ако самият той не убие и себе си, разбира се).






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано този и такива като него се размазват по стълбовете и дърветата сами, защото съм чувал да казват: мен ме пазят въздушните възглавници, застраховката "Гражданска отговорност", парите на тати и протекциите на адвокати и прокурори.Затова се връщам на първото ми изречение - дано няма утрепани от такива хлапета и тези пикльовци сами да се размазват по дърветата.Пада им се - защо да мисля за него след като той не мисли за невинните?
+2
 
 
Нима забравихте онези двама дето им светят свещичките на спирката на бул.,,Найчо Цанов" всяка вечер минавам от там ,но вече светят от време на време и ще дойде ден ще изгаснат забравени. И на този родителите готвят достойно забравяме.
+1
 
 
Напълно възможно е въпросното момче да е седнало в скута на баща си/майка си и просто да държи волана за снимката...не се вижда облегалката на седалката,която може да е бутната леко назад,за да не се вижда реалният шофьор.Наистина не ми се иска да вярвам,че този малкия шофира по улиците по които шофираме/пресичаме всеки ден.
+3
 
 
Задайте си въпроса ,вината в кой е ???? Няма какво да се коси ,майй не си е свършила работата като родител !!! Лошото е ,че не само то може да пострада ,а и невинни хора !!!
+6
 
 
Аз ще пусна жалба в прокуратурата.Да чакаме да размаже някой ли???Някой не знае ли името на камикадзето?
0
 
 
Добре че не е БМВ тва, че целия форум щеше да гръмне пак.
+6
 
 
Аман от комплексари!!!! Волът рие, на гърбът му пада, казва народът! Това семейство, чието дете се прави по форумите, да го озапти, че парите няма да им помогнат, ако детето им утре, не дай Боже, се пребие! Едва ли ние, плебеите ( в техните.очи) ще си скубем косите!!!
+5
 
 
Не се косете! Утре и то ще е в моргата! Нормално е за България!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: