Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Спрягат известен актьор за заместник на Сашо Кадиев
Автор: Екип Ruse24.bg 15:35 / 21.05.2023Коментари (0)365
©
В bTV са се видели в чудо. Два месеца след като Александър Кадиев е съобщил официално, че от есента не иска да работи като водещ на "Преди обед", телевизията още не може да му намери заместник до Деси Стоянова. Най-новото име, което се спряга за мястото, е на Дарин Ангелов, но той все още не бил сигурен за позицията. Мъжът на Петя Дикова пък точел лиги за работата, но май няма да го огрее.

Идеята Николаос Цитиридис да смени Сашо Кадиев в "Преди обед" е отпаднала, защото имало шанс от есента шоуто на гръка отново да зачести, вместо да се излъчва веднъж седмично, както сега. Нямало как един и същи човек да е на екран и сутрин, и вечер.

В телевизията не искали да заместват Кадиев с журналист, защото това им се струвало скучно. Предпочитали отново да търсят актьор, въпросът обаче е кой. Два месеца правили кастинги и все още нямали никакъв напредък. През bTV минал кой ли не – все неподходящи. Или били готови на всичко за мястото, но не били популярни, или били популярни, но искали твърде много пари. Шефовете не били склонни да дават кой знае каква заплата на човек, който тепърва ще стъпи в студиото и чийто успех в предаването не е гарантиран.

Бюджетът бил около 6000 лева месечно – пари, които всеки популярен актьор може да изкара за един час на частно парти. В телевизията обаче изисквали да си на работа най-късно в 8,30 часа, а след ефира на обяд не било позволено да си тръгваш. Оставало се на планьорка, вечер пък изпращали сценария за следващия ден и водещият трябвало да се готви за него. Ако съответният актьор е имал представление, това за него означава поне още 2 часа работа по нощите. На сутринта трябва да е свеж за новия ефир.

Именно този график отказвал театралните звезди от работата в "Преди обед". Хората предпочитали да си играят представленията вместо да се хабят за слава. В последните дни обаче се говори, че Дарин Ангелов е ходил в bTV да се пробва за мястото на колегата си Кадиев. Той има телевизионен опит – вече доста време е панелист при Гала.

Популярен е, справя се с коментирането на различни теми, зрителите го харесват, което се доказва от добрите му класирания в "Като две капки вода" и "Маскираният певец" преди време. В bTV одобрявали Дарко, но имало проблем. Актьорът държи на своята работа в Народния театър, има представления и на други сцени, а често поема ангажименти и във филми и сериали. Работата в "Преди обед" се оказа спънка за Кадиев именно в такива проекти.

Дали Дарко ще се навие да се откаже от някои свои ангажименти като актьор, за да излиза всеки ден на малкия екран? Не е ясно. Със сигурност заплатата, която ще взима като водещ, няма да наклони везните в полза на "Преди обед". Ако застане до Деси Стоянова от есента, ще е само защото би очаквал това да му донесе допълнителна популярност, стига да реши, че има нужда от нея. В последните дни Дарко всеки по-често пропуска ефира на "На кафе". Шушука се, че може да е заради "Преди обед".

Според клюката, има поне един човек, на когото много му се ходи в bTV. Това е мъжът на Петя Дикова – Илиян Любомиров. Той отдавна точел лиги за телевизията, а и половинката му щяла да се радва да работи в една и съща медия с него. Проблемите обаче са два – първият е, че Илиян не е актьор, а вторият – че има говорен дефект.

Любомиров не може да казва правилно "р". В bTV и смятали, че не са изпаднали дотолкова, че да взимат за водещ човек с проблеми в произношението. Това обаче е мнението там в момента. Какво ще стане, когато новият сезон наближи, не се знае. Може пък да решат, че "р"-то на Илиян Любомиров звучи интересно. Нищо чудно и да поканят някой напълно непознат човек, когото да опитат да превърнат в звезда, както някога направиха с Цитиридис.

Ако не намерят заместник на Сашо, ще трябва Деси да води сама, като й канят гост водещи, както в момента всяка седмица канят коментатори. Това ще затрудни работата на екипа и не е много сигурно, че ще даде очаквания резултат. Ето защо кастингите в телевизията продължават с пълна сила, а екипът пали свещи с молби да намерят някой подходящ да наследи Сашо, научи "Уикенд".

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: