Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Страхотни финансови постъпления за представителите на една зодия!
Автор: Екип Ruse24.bg 08:36 / 20.03.2020Коментари (0)539
©
Дневен хороскоп за петък, 20.03.2020г.

Овен

Не се притеснявайте излишно, ще можете да свършите всичката си планирана за днес работа. Успешно ще се реализирате в повече от една сфера. Другите ще ви търсят за съвет и духовна подкрепа. В личен план ще се радвате на нечие внимание, без да полагате допълнителни усилия.



Телец

Изключително амбицирани сте да проявите възможностите си докрай и днешният ден ви предлага чудесен шанс да го направите. Впечатлявате околните с непоколебима твърдост при взимането на важни решения, и положителните резултати няма да закъснеят. Предизвиквате фурор в професионалните си среди. Радвате се на любов и разбирателство с любимия човек.



Близнаци

През днешния ден ще успеете да свършите повече, отколкото сами сте очаквали. Денят ще премине според вашите желания - новите впечатления ще ви обогатят. В личен план всичко се нарежда отлично. Желания от вас човек споделя чувствата ви и търси вашата близост. Подгответе се за пътуване, което ще ви предстои скоро.



Рак

Днес ще имате възможност да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се захващайте с чужди проблеми. С повече физическа активност ще възвърнете добрата си форма и ще повишите тонуса си. Случайна среща с човек, с когото отдавна не сте се виждали ще ви разведри.



Лъв

Като истински бойци, ще се възползвате от всяка ситуация, извличайки максимална полза за себе си. Без да бягате от проблемите, ще поемате отговорности и ще търсите подходящи начини за справяне с тях. Не отказвайте предложена ви помощ, вие също се нуждаете от внимание и отдих.



Дева

Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.



Везни



С дипломатически похвати ще излезете от деликатна ситуация, потискайки емоции и пристрастия. Имате опит и от по-сложни моменти, а и мотивацията ви е налице, от вас се очаква много. Ако изразите уважението си към жените в живота ви, ще заздравите връзките помежду ви. Романтична вечер за много от вас.



Скорпион

Правите успешна стъпка към сърцето на любимия човек. Няма да срещнете никакви трудности в общуването, още повече, когато ви се налага да убеждавате. Повечето ви дела ще ви се отдават с лекота, въпреки, че в определени моменти ще срещате отпор. Не се гневете и не търсете на всяка цена начин да си го върнете някому.



Стрелец



Имате ценни идеи днес и не губите излишно време, за да ги постигнете. Възможно е обаче да ви се наложи да коригирате част от плановете си, тъй като деловите ви партньори вероятно имат друго мнение по важни въпроси. Запазете спокойствие и изложете търпеливо доводите си. Предложение за нещо вълнуващо поддържа настроението ви през целия ден.



Козирог

Не се щадете, положените от вас усилия ще ви възнаградят богато. Работете самостоятелно и не разчитайте много на хора, които малко познавате. Така ще си спестите последващи главоболия. Не бързайте да се обвързвате емоционално и с партньор, имащ нездрав интерес към вас. Бъдете реалисти и се опитайте да прозрете намеренията му.



Водолей



Натовареността ви се превръща в тенденция и днешният ден няма да е много по-различен в това отношение. Но за щастие съдбата ви дава енергия, с която да преодолявате трудностите. Добре разпределете силите си. Очаквани финансови приходи ще ви позволят да задоволите част от нуждите си.

Риби

Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.



Източник: zodiac.dir.bg

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: