Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Страшно успешен ден за една зодия, друга трябва да положи още усилия
Автор: Екип Ruse24.bg 09:03 / 23.11.2020Коментари (0)665
©
Дневен хороскоп за 23.11, понеделник, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Ще се ядосате, защото ще получите отказ от ваш приятел на когото разчитате и сте помолили да ви помогне, но той е появил егоизма си и завистта си към вашите бъдещи успехи. И без него ще сте блестящи. Трудностите са причина да се справяте по-бавно със задачите си, но успехът няма да ви изостави. Бъдете отговорни към работата си. Очакват ви разправии с близките ви заради опити на ваши приятели да се вмъкнат в живота ви и да ви дават съвети във ваша вреда. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Работете активно и не отказвайте предложенията за помощ. Ще се справите успешно с всичките си задължения. Промените и пътуванията са успешни. Обогатете се с нови знания. Не отказвайте изгодни предложения за работа, дори и да са свързани с промяна на работното място. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. 

БЛИЗНАЦИ

Днес сте заредени с оптимизъм и желание да изясните недоразуменията на работното място. Стабилните отношения ви гарантират подкрепа от  страна на ваши делови партньори. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни и ще стане причина за разправия с колегите ви, ако решите, че сте уверени в правотата си. След края на работния ден обърнете внимание на семейството си. Ако имате деца поговорете за техните проблеми и желания и преценете  с какво  можете да сте полезни. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях. 

РАК

От сутринта действайте организирано и целенасочено, без да поглеждате през рамо какво се твори около вас. Днес сте в отлична форма, имате възможности за успех. Въпреки този факт не отказвайте помощ, ако искате да се справите без проблем с работата си. От вашата упоритост зависят успехите ви на работното място и бъдещите ви професионални планове. Подгответе се с прибирането ви у дома за разправия заради ревност от страна на половинката ви. Бъдете директни и опитайте да изясните причината, откъде и кой е поднесъл клюката, за да съсипе отношенията ви.

ЛЪВ

Деня не е добър за преглед на документи. Не отказвайте пътуване, дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. Увеличете приходите си. Не се колебайте и проведете важните си разговори. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, появила се сякаш от нищото, но пропастта с половинката ви се увеличава. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни. 

ДЕВА

Постигнете стабилност на работното място. Имате възможност да завършите доходни задачи. Радвате се на успех и признание. Оценката, която ще получите на работното си място днес е от значение за материалното ви състояние. Вечерта поканете на гости приятели. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. 

ВЕЗНИ

Изпитвате потребност да получите подкрепа на вашите служебни планове, но и вие самите вървите по пътя на вашия възход. Ето защо ви съветвам да не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си. Деловите разговори са успешни. Пазете се от прикрити недоброжелатели. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си без причина. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Очаквайте да получите добро заплащане, след като работите упорито, отговорно и задълбочено. Очаквайте промени и приятни новини, свързани с материални успехи. В лошо настроение сте във втората половина на деня, но ще го преодолеете. Отложете деловите срещи и разговори. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели, за вашите забежки извън брака. Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Днес от сутринта, за разочарование на вашите близки  и колеги сте избухливи и заядливи. Въпреки намерението ви да не работите, се налага да се заемете с преките си професионалните задължения. На работното място завършете започнатото. Начинанията са нежелателни. Настроението ви е променливо и води до грешки. Във вашите възможности е да спазите предупреждението и да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Използвайте възможността да промените нещо в живота си и да го направите по-добър. Рутинните занимания ще ви помогнат да се освободите от напрежението. Не планирайте срещи с приятели и не спорете с никого. На работното си място, отложете деловите разговори и оставете начинанията за друг ден. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си, но не само на вечеря, а и като им отделят време да споделят деня си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще изпитате желание да се скриете, да се отдадете на себеанализ, за да прецените какво постигнахте през изминалата седмица. За съжаление служебните ви задачи не търпят отлагане. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, защото ви гарантира добри приходи в началото на тази седмица. Семейните да не прекаляват с изискванията си към своята половинка. Несемейните ще срещнат нови хора, сред които може да открият своята мечтана любов. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си. 

РИБИ

Време е да планирате грижливо бюджета си и за първата половина на следващата годината, за да сте сигурни какви средства можете да отделите за нови проекти. Но проявявайте щедрост, защото скоро ще имате нужда от пари и ще съжалявате, че сте били неблагоразумни. Днес се срещнете и поговорете с ваши колеги извън работното място. Така някой няма да ви притеснява и ще получите желаната информация. Обърнете внимание на отношенията си в семейството и не позволявайте странична намеса да ги съсипе. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: