Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съдбата сочи: Неблагоприятен ден за всякаква дейност за една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 13:05 / 18.02.2019Коментари (0)1234
©
Хороскоп за днес, 18 февруари:

Овен

Вероятно сте заслепени от любов и затова не виждате или не искате да виждате недостатъците на новия си партньор. Вие сте твърде строги към децата си и им натрапвате своята воля. Тяхната безгрижност може да ви дразни. Днес имате възможността да вземете участие в международни състезания в чужбина, където е възможно постигането на забележителни резултати. Възможно е днес да изпитате неудовлетворение от своите доходи.

Телец

Може да приемете вече решен въпрос за неопределено предложение и да не счетете за нужно твърдо да следвате приетото решение. Може да имате свое мнение за такива дреболии, като пренареждането на мебелите и няма да се стеснявате да го наложите на другите. След активна почивка на открито получавате прилив на енергия. Възможно е връщането на дълг, получаването на подарък или намирането на ценна вещ.

Близнаци

Макар че лица от противоположния пол влияят силно на живота ви, вие съумявате да запазите вашата независимост. Ранният брак е труден. Вие сте раздразнени от това, а в тази ситуация са нужни любов и търпение. Тегли ви към пътешествия, промяна на местожителството или поне към промяна на обстановката в дома ви.

Рак

Възможно е да срещнете любов, която да има важно значение в живота ви. Съпружеските отношения могат да станат по-надеждни и стабилни. Този ден може да се окаже напрегнат и изморителен поради непредвидени обстоятелства. Разположението на планетите ви заставя активно да търсите нови източници на доходи.

Лъв

Възможни са недомлъвки, взаимни обиди и дълга разлъка с любимия човек. У дома са възможни усложнения и скарвания с близките, както и проблеми в брака. Не ви е присъщо монотонното съществуване и затова ви тегли към пътешествия и промени. Финансовите ви дела са променливи: периодите на неувереност се редуват с желанието да се възползвате от първия попаднал ви шанс да направите пари.

Дева

Не се старайте да блеснете и да играете роля. Това може да изглежда неестествено. Пазете жилището си, възможни са пожари, грабеж, а в най-добрия случай – появяването на нечакани гости. Не забравяйте за почивката. Намерете възможност да ликвидирате напрежението от деня. Вечерта си устройте малък празник в тесен семеен кръг. Не оставяйте у себе си намерени вещи. Дайте намерените пари за благотворителни цели, тъй като иначе може да загубите повече, отколкото сте намерили.

Везни

Днес всяка дреболия и всяка дума имат голямо значение и изиграват своята роля във вашата съдба. Отложете пътуванията, пътешествията и големите покупки. Заемете се с домашните проблеми. Не трябва да се впускате в рисковани авантюри, да карате бързо кола и да се намирате на многолюдни места. Основните събития може да се случват у дома и да бъдат свързани с парични проблеми.

Скорпион

Възможно е проблемите от миналите години, за които вече сте започнали да забравяте, да изплуват и да станат причина за промени в живота ви. Спомените за миналото няма да позволят на много Скорпиони да бъдат спокойни. Ако искате да постигнете мир и покой, трябва да се усамотите. Замете се с любимата си дейност, за която от дълго време не сте намирали време. Не си струва днес да демонстрирате своята старателност и грижовност. Направете подаръци на близките си.

Стрелец

Днес сте изключително шармантни и обаятелни. Много Стрелци искрено се стремят да направят щастливи другите, често във вреда на себе си. Нужна ви е смяна на обстановката. Използвайте всяка възможност, за да се поразходите, да отидете на кино, на изложба или на гости. Интуитивно чувствате лъжата и нечестната игра, истината, не сте злобни и сте готови да протегнете ръка на тези хора, които наскоро са се опитали да ви измамят.

Козирог

Днес се отличавате с голяма привлекателност, ерудиция, находчивост и в същото време сдържаност на чувствата. Звездите вещаят началото на благоприятен период за благоустройството на бита, осъществяването на планове в строителството и реконструкцията на служебните помещения. Неблагоприятен ден за всякаква дейност. Възможно е сблъскването с наглост, грубост или неприкрита агресия. Бюджетът ви няма да се укрепи, въпреки старанията от ваша страна.

Водолей

Вашата неповторимост няма да престане да удивява поклонниците ви. При общуването със съперниците избягвайте острите теми. Днес е благоприятен ден за сключването на брак, започването на строителство, ремонт, прехвърлянето на ново местожителство и пътешестване.

Вероятни са много срещи, контакти, възможни са и пътувания. Можете да проявите талантите си, а лакомниците и естетите могат да получат голямо удовлетворение от поканата за тържествено мероприятие. Всичките ви покупки може да се окажат сполучливи и изгодни.

Риби

Днес влюбените Риби могат да получат или всичко, или нищо. Това зависи от съвпадането на емоционалното настроение на Рибите и техните партньори. Може да загубите чувството си на увереност в себе се и да настъпи усещането на своята ненужност. Основните ви врагове са внушаемостта и злоупотребата с алкохола. Днес ви е необходим отдих и усамотение. Финансовото ви положение е напълно стабилно с известна тенденция към подобряване.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: