Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Със сватба за милиони Цеци Красимирова стана госпожа Струмейтис
Автор: Екип Ruse24.bg 12:58 / 13.05.2019Коментари (2)911
©
Със сватба за милиони Цеци Красимирова се превърна в госпожа Струмейтис – моделката каза заветното "да“ на своя любим Майкъл.

Облечена в скъпарска рокля за 50 бона, Цеци взе за съпруг американски милионер. Тоалетът е дело на родната дизайнера Евгения Борисова. Повече от месец тя работи над роклята на Цеци, за да я направи точно, както булката иска. На няколко пъти Борисова прави корекции, тъй като Красимирова се оказва доста капризна. Костюмът на жениха е шит от личния му приятел Том Форд.

Сватбата на десетилетието се проведе в старинен замък в Ситжес, плажно градче край Барселона.

Дворецът, който е историческа забележителност, се превърна в райско кътче. Цеци и новият й съпруг поръчват повече от 2000 рози директно от Холандия, за да украсят пищното си парти.

Кумове на новоизлюпеното семейство са фризьорката Вили Боршукова и американският комедиен актьор Джон Струмейтис, брат на младоженеца. Именно коафьорката запознава преди години родната моделка и Майк. Всички гости са барнати и все едно са излезли от приказка. Мъжете са облечени с фракове, а дамите – с дълги бални рокли, писа "България Днес“.

Шампанското гръмна следобед. Точно тогава Цеци каза "да“ на Майк и го целуна страстно. Последваха бурни аплодисменти и горчиво.

Разходите по цялата сватба възлизат на повече от 1 млн. долара. Семейството поема повечето разходи, а гостите, дошли от 10 държави, наброяват 300 души. Голяма част от сватбарите пристигат с черни самолети. Част от разходите са избити, тъй като младоженците продават правата на сватбата си на известно испанско списание.

Всички приятели от България, които Цеци лично си беше избрала, пристигната в Испания още в петък с чартърен полет. Единственото изключение направи фолкзвездата Преслава, която долетя в последния момент, тъй като имаше други участия. Минути преди да се подпишат манекенката и бизнесменът, към гостите се присъедини музикантът от "Ахат“ и продуцент Денис Ризов, който пътува от САЩ. Вокалът на рок групата Звезди пък бе ангажиран като част от програмата заедно с ансамбъл "Българче“. Тримата тенори, балетисти на Националната опера, швейцарската пианистка Бела си и световноизвестната група на Хоакин Кортес, писа "Телеграф“.

Младоженецът изненада булката, като я дари с ефектна заря, а сред подаръците от гостите бяха много картини и други произведения на изкуството.

Още следващата седмица младото семейство заминава на меден месец на о-в Фиджи.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 13.05.2019 г.
0
 
 
простотията няма граници
на 13.05.2019 г.
+4
 
 
Е и, и коя е тая красимирова може ли да ни светнете. С какво прослави България или тя самата та да и се отделя такова внимание. И коя е тая "световно известна" група на Хоакин Кортес? А такива бракове м/у милионери и "световно известни" звезди нали знаете колко продължават- от ден до пладне.
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: