Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Съвет към една зодия днес: Не вярвайте на никого!
Автор: Екип Ruse24.bg 09:46 / 17.12.2021Коментари (0)559
©
Дневен хороскоп за 17.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Отново ви предстои успешен ден, който не само ви зарежда с отлично самочувствие, а ви дава шанс, стига да искате, да вземете участие в нов проект, въпреки че до този момент ви притесняваше. Не бъдете инатливи и мнителни, за да не си създадете проблеми на работното място въпреки благоприятните условия за справяне със задълженията. В първи дни от месеца сте осъзнали, че е добре да промените нещо личния си живот, за да съхраните брака си. Сексуалните удоволствия не са гаранция за хармония в отношенията ви. 

ТЕЛЕЦ

Денят изисква да си наложите спокойствие и да обмисляте действията си, за да успявате. Ако се налага се съветвайте с ваши по-опитни колеги, вместо да си подведат заради завист към вас. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания и да загубите част от спестяванията си. Не се съгласявайте на допълнителна, но натоварваща ви работа, ако сте преуморени, за да избегнете грешките и трудностите. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате. Хармонията в сексуалния ви живот е причината да сте щастливи и доволни. 

БЛИЗНАЦИ

Печелившата позиция е ваша, ако не допуснете намеса на колеги, особено на новопостъпили в работата ви, защото не само че ви пречат, а и с липсата на знания и със съветите си може да ви навредят. Деловите разговори могат да бъдат успешни, ако не забравяте, че е във ваша полза да сте тактични и умерени. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради отношението към тях на вашата интимна половинка. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и да не пропуснете сексуалните преживявания.

РАК

Отговорното отношение към служебните ви задължения е гаранция за отлични приходи и финансова стабилизация.  Обмислете професионалните си планове за следващите месеци, но без да сте крайни в решенията. Очаквайте още до обед финансови постъпления. Ако се сблъскате с трудности в личен план, не се притеснявайте. Предложение за нова работа може да преобърне изцяло в негативна насока личния ви живот. Сексуалните ви отношения са проблемни заради проява на ревност от страна на половинката ви. Не допускайте нова криза в отношенията си.

ЛЪВ

Откажете се от желанието си за запознанства, защото няма да ви донесат очакваните стабилни отношения. Късметът не е на ваша страна. Успехът е с вас, ако разчитате на себе си. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред колегите си критиката, за да избегнете проблемите на работното място. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте интимната си половинка с с покана за романтична вечеря и не пропускайте сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не се поддавайте на предложения за участие в рисковани начинания или за инвестиции, колкото и да са мамещи с евентуални бъдещи приходи. Денят позволява обсъждане на предстоящо сключване на финансови договори. Блокирайте опитите на ваши приятели да отнемат времето, което принадлежи на близките ви. В личните отношения късметът ви изневерява. Страдате, но ако се отдадете на работа, бързо ще забравите за личните проблеми и ще пожънете небивал успех. Бъдете откровени и споделете причината за закъснението си, вместо да създавате повод за ревност.

ВЕЗНИ

Работата ви спори, ако се откажете от начинанията и приключите с възникналите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте миналата седмица. Не си позволявайте обидни квалификации за вашите колеги или делови партньори, защото думите, които изричате днес са ваш враг. Не се притеснявайте, ако изживеете и разочарование от някого. Очаква ви лично щастие, което ще ви помогне да забравите за този, който ви е предал. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на интимни мигове и сексуално удоволствия.

СКОРПИОН

Не се обиждайте на вашите колеги, че ви хвалят за вашите професионалните умения, които сте показали, защото са искрени и не го правят с непочтена цел, както обичайно приемате похвалите им. Има много хора, които ви ценят и време да осъзнаете това. Не уговаряйте делови срещи, защото може да ви разочароват заради невъзможност да постигнете очакваните договорености. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте до късно на работното място, за да не ядосате близките си. След като се приберете отидете на ресторант или вечеряйте с добро настроение в дома си и не пропускайте интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки нежеланието ви да приемете допълнителна работа, не я отказвайте. Тя ще ви донесе както неочаквано добри приходи, така и жадуваното признание. Трудностите преодолявате с лекота, ако избегнете проблемите с ръководството и сте коректни при изпълнение на вашите служебни задължения. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. Не се надявайте на интимни мигове и секс, ако сте обидили своята половинка и не сте се извинили.

КОЗИРОГ

Не пропилявайте възможностите си и не се занимавайте с проекти, които не ви интересуват, за да не съжалявате след това, защото само сте опитали с цената на загубено време. Вашите професионалните успехи и неочаквани запознанства, които ви носят полза днес, но и през следващите месеци, са факторите, които ви оказват влияние. Следобед не са изключени разправии на близките ви със съседи. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение и след вечеря се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

ВОДОЛЕЙ

Независимо от пасивността обхванала вашите колеги, се справяте със задълженията си и без тяхна помощ, а и отхвърляте част от техните, ако се свързани с ваши задачи. Гарантирате си по-високи приходи, които ще дойдат преди празниците.  Можете да постигнете желаните договорености и да подготвите за подпис през следващата седмица финансови споразумения. Брачната ви половинка е на мнение, че й изневерявате. Докажете й, че сте верни в любовта и брака. Несемейните да не се отдават на секс с непознати или нови партньори.

РИБИ

Ако сте се заинатили и имате намерение да се втурнете начинания, предизвиквате провала си, защото не ви очаква успех в това отношение. Бъдете отговорни към вече започнатите задачи. Начинанията днес няма да ви донесат успех и заради липсата на подкрепа, без която няма как да се справите. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат. Ако обмисляте раздяла няма причина да се отдавате на сексуални удоволствия, защото заради лош късмет може да ви попречат на намеренията.

Още по темата: общо новини по темата: 547
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: