Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Световноизвестна певица разкри пикантности около сексуалния си живот
Автор: Екип Ruse24.bg 11:49 / 27.04.2023Коментари (0)226
©
Напоследък Кристина Агилера не се страхува да навлиза в подробности, когато става въпрос за сексуалния живот. Дори е готова да изпадне и в редица интимни откровения. Наскоро изпълнителката гостува в подкаста Call Her Daddy, където свободно говори за своята сексуалност, включително за загубата на девствеността си и за нестандартните места, на които е правила секс.

А сега Кристина Агилера разкри още от тайните на сексуалния си живот, включително, че има "четири точки на удоволствие" и как нейните оргазми са се променили с напредване на възрастта. 42-годишната певица, която се среща с изпълнителя Матю Рътлър, разказа как приоритизира сексуалния си живот и има "нощи за срещи" сама със себе си. Тя не крие, че е "опознала добре вагината си" и че е открила повече "точки на удоволствие" с напредване на възрастта.

"Опознах добре вагината си през последните 42 години и мога да кажа, че с годините се появяват нови точки на удоволствие", разкрива тя пред People. 

"Забелязах, че в момента имам четири различни точки около вагината си, от които мога да постигна оргазъм. Това е самата истина", категорична е певицата.

Кристина продължава, като призовава другите да опознаят телата си "отрано", за да могат да имат "по-приятен живот". Не спестява информацията, че тя самата дава приоритет на собствения си сексуален живот.

"Дори и да нямате партньор, можете да имате своя собствена вечер за среща със самите вас, в които да експериментирате и да си доставяте удоволствие", споделя още певицата. 

Съвсем наскоро Кристина обяви, че е решила да работи за сексуалното здраве на хората и затова става съосновател и главен бранд съветник на лубрикантите Playground. Които, разбира се, лично е тествала - и сама, и с партньора си.

"Сексуалността е забавна. Да изследваме себе си трябва е нещо, което ни дава сила и удоволствие. Надявам се да вдъхновя други жени да се чувстват комфортно в своето тялото и със своята сексуалност", мотивира избора си Агилера, пише lifestyle.bg.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Изчезна 12-годишно дете от Перник
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Катастрофи в България
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: