Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тази седмица в "Ергенът": Евгени се обиди на Елена
Автор: Екип Ruse24.bg 14:55 / 11.04.2023Коментари (0)481
© bTV
И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение "Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода.

В сряда вечер (12 април) от 21:00 ч. поредното групово предизвикателство ще бъд изненада както за момичетата, така и за самия Евгени. Пет от дамите, избрани предварително от виртуоза, ще имат свои лични аватари в лицето на пет оостаналите участнички, които ще трябва да предават думите им дословно в комуникацията им с Евгени и да изпълняват стриктно командите им, така че да се доближат максимално до първообраза.

"Куклите на конци“, които ще се превъплътят в изцяло нови самоличности – на Мерилин Монро, Снежанка, Рапунцел, Жената котка и японска гейша, ще бъдат контролирани дистанционно от своите "кукловоди“ със слушалка в ухото, а задачата на Евгени ще е да определи кое е най-доброто превъплъщение и да отгатне кое от момичетата стои от отсрещната страна. Коя чии конци ще дърпа, до какви последствия ще доведе "вживяването“ в роля от страна на някои от дамите и каква ще е наградата за най-успешния тандем, предстои зрителите да видят в "Ергенът“ по bTV.

По време на вечерния коктейл зрителите ще станат свидетели на едно от най-чувствените усамотения до този момент в градината на имението, където ще се разрази истинска буря от страст под дъжда. Елена, от своя страна, ще усети, че Евгени ѝ е обиден, тъй като не е оценила един от жестовете му, а това ще доведе до непредсказуем обрат във взаимоотношенията им.

Какво ще накара редакторката да се усъмни, че не вълнува Евгени като жена, и по какъв начин Валерия ще се възползва от ситуацията, за да си върне вниманието на музиканта, ще стане ясно утре вечер от 21:00 часа.

Междувременно, за да отвърне на жеста на Евгени, че е защитил достойнството ѝ в конфликта ѝ с Елисавета, Пам ще сюрпризира харизматичния "ерген“ със специално подготвена изненада. Предстои да станем свидетели и на повече от откровен разговор между Евгени и Елена, в който тя за пръв път ще даде воля на емоциите си и няма да сдържи сълзите си, провокирана от грешката, която е допуснала. Какво ще бъде решението на световноизвестния виртуоз по време на Церемонията на розата, в която за пореден път ще трябва да направи тежък избор – отговорът в "Ергенът“.

В четвъртък вечер (13 април) своята покана за романтична среща ще получи дама, за която изборът на Евгени ще е изненадващ и ще я екзалтира до краен предел. В същото време за останалите девойки имението на "Ергенът“ ще се превърне в истински дворец, а те ще трябва да влязат в ролите на строги господарки и верни прислужници. Дали дамите ще приемат забавното предизвикателство с чувство за хумор, или зрителите ще станат свидетели на събития и емоции отвъд играта, предстои да стане ясно. Залогът на играта ще бъде определящ за вечерния коктейл, когато за най-мързеливата прислужница и най-мекушавата господарка ще последва наказание.

Едно усамотение в градината, завършило със страстна целувка, пък ще стане повод за открита демонстрация на ревност и словесен сблъсък очи в очи. Ще има ли ново момиче, което ще влезе в "отбора на целунатите“ и коя ще е поредната участничка, отпаднала от надпреварата – отговорите в "Ергенът“.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: