Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тази звездна двойка отива в историята, готвят развод?
Автор: Екип Ruse24.bg 16:15 / 17.05.2024Коментари (0)2437
©
Дженифър Лопес, която наскоро беше забелязана да разглежда нов дом, и Бен Афлек са напът да се разведат. Източници на таблоида "In Touch" твърдят, че двойката вече не живее заедно и планира да обяви за продажба имението си на стойност 61 млн. долара. 

През последните седмици Бенифър (както за по-кратко ги наричат) не са се появявали заедно на публични места и живеят в различни части на страната: Дженифър - в Ню Йорк, а Бен, докато участва в нов филм, в Лос Анджелис. Дългата раздяла провокира множество слухове за проблеми в отношенията на двойката, които според запознати се потвърждават. 

"Бен вече се е изнесъл и те вероятно ще трябва да продадат мечтания дом, който търсиха две години", твърди източникът. "В момента Бен е съсредоточен върху работата и децата. Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да го контролира, а той не може да я промени. Няма начин това да продължи дълго", твърди източникът на медията. 

Какъв е проблемът във връзката им?

Според запознати основният проблем във връзката на Джей Ло и Бен е, че двамата имат различно отношение към публичността. Лопес е твърде щастлива да позира пред папараците, да снима документален филм в дома си и да разкрива подробности от личния си живот в текстове на песни. От друга страна, Афлек избягва всякакво медийно внимание към личния си живот. През 2003 г. се появиха слухове, че това е причината за раздялата на двойката.

В документалния филм за живота има интервю с Бен, в което казва: "Преди да се съберем, ѝ казах", признава Бен Афлек: "Виж, едно от нещата, които не искам, е връзка в социалните мрежи. После осъзнах, че не е честно. Това е все едно да се ожениш за капитана на кораб и да кажеш: "Ама аз не искам да съм заобиколен от вода". Опитваме се да се научим да правим компромиси." 

Дженифър добави, че осъзнава, че съпругът ѝ не обича да е на показ, но не иска да я спира. В момента на заснемането на една от сцените на филма за певицата, Афлек бил изумен, че съпругата му показва на участниците в проекта любовните си писма. Той влиза в стаята, докато Лопес показва на външни лица серия от писмата на Бен, които нарича "Най-великата любовна история, която никога не е разказвана". "Наистина намерих красота, поезия и ирония във факта, че това е най-голямата любовна история, която никога не е разказвана. Но ако я заснемеш, значи тя вече не е съкровена тайна", каза актьорът.

"Бен никога не би се опитал да попречи на мечтите на Дженифър или да ѝ каже, че не може да направи нещо, което ще развие кариерата ѝ, въпреки че тя може да бъде доста властна спрямо него", отбелязва вътрешният източник, цитиран от БГНЕС. Намирането на компромис за двойката може да се е оказало по-трудно, отколкото са предполагали. 

"Те чакаха почти две десетилетия, за да се съберат отново, но в крайна сметка отново не се получи", обяснява източник, близък до двойката. "И двамата казаха, че са пораснали и са се поучили от грешките си, но някои от сериозните проблеми, които ги разделиха първия път, така и не бяха разрешени". 

Бен Афлек и Дженифър Лопес се запознаха в началото на 2000 г., бяха сгодени през 2003 г., но отмениха сватбата. По време на пандемията звездите отново започнаха да общуват и решиха да дадат още един шанс на връзката си. Двойката сключи брак през 2022 г.

Още по темата: общо новини по темата: 5579
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
01.06.2024 »
предишна страница [ 1/930 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Шофьор "лети" със 150 км/ч на пловдивски булевард
АЕЦ "Козлодуй" заведе дело шамар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
1-ви юни - Ден на детето
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: