Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тежък финал в "Един за друг"
Автор: Екип Ruse24.bg 20:13 / 19.05.2023Коментари (1)505
©
"Този сезон на "Един за друг“ ще има три сватби, а аз ще водя тържеството на Вики и Явор“, разкри водещата на романтичното риалити Станислава Ганчева.

"Ден преди големия финал епизодът ще бъде много емоционален, защото двойките отиват по домовете си. Тази вечер те ще се срещнат с близките си след толкова дълго време. Това, което ме учуди, е, че все още има млади хора, които обичат родните си места до такава степен, че чувстват носталгия, когато два месеца са били някъде другаде. Харесва им да се разходят из центъра, да се срещнат с хора, с които не са се виждали известно време, да ги посрещнат в дома им. Както се събират италианските семейства – на трапезата, с роднини и приятели. И както казва Арти – за един ден той преживява цял един живот - семейство, приятели, любов. За един ден му се случва всичко това. За един ден им се случва всичко това. Животът им се връща отново към старото. А в същото време им липсва предаването“, разказва Станислава Ганчева.

Тя е водеща на романтичното риалити "Един за друг“ заедно със съпруга си Краси Радков.

"Утре предстои много тежък финал в "Един за друг“. Освен че е тежък, защото двойките се разделят, той ще е много тежък и физически, и психически. Финалистите са участниците в предаването, които успяха да не се поддадат на емоцията в игрите, вкопчиха се един в друг и казаха: "Каквото и да става, ще преминем през всичко, защото сме заедно.“

"Вилата на любовта сплотява двойките, защото в реалния живот те не прекарват толкова много време заедно. Те се преоткриват, виждат хубавите си страни. Естествено, дразнят се от негативите, но в същото време някак си ги приемат. И когато излязат няма да се ядосват толкова много на половинката си, когато сгреши. Освен това приятелствата в предаването са истински. Дори в началото да са други, в един момент се отпускат. Няма как да сложиш маската и да се правиш на добър в продължение на толкова много време, ако в действителност не си такъв. Всички участници, които влизат в предаването имат различни характери и е нормално да се сближават с тези, които усещат по-близо до себе си. Но цялата любов и чувства, които имат един към друг, са напълно реални, истински и неподправени“, категорична е тя.

"Аз съм много емоционална и не крия това. Двойките ми станаха много близки, станахме приятели. Щастлива съм, че ме допуснаха до тях. И те са щастливи, че точно ние двамата с Краси сме техни приятели. До такава степен, че снощи видяхте как Явор най-после засвидетелства любовта си към Вики с предложение за брак. Така че в този сезон имаме три сватби. А аз ще водя сватбата на Вики и Явор, която ще се състои през лятото“, разкрива нежната половинка до актьора и водещ на "Един за друг" Краси Радков.

Кой ще бъде големият победител? Грандиозният финал в сезон 4 на най-романтичното предаване "Един за друг“ гледайте утре вечер - 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тази женица,водещата е толкова безлична...нямам думи направо. Краси да си я прибере в къщи и да не я пуска повече по предавания. Или да й намери работа в някоя бакалия!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Земетресения в България
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: