Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тези зодии най-често се развеждат
Автор: Екип Ruse24.bg 10:42 / 16.07.2019Коментари (0)8393
©
Астролози разкриха една огромна тайна. Звездите са им помогнали да разберат кои са зодиите, които най-често се развеждат.

Когато сме влюбени и се обричаме във вярност на някого пред олтара, ни е трудно да се представим някога, че тази наша приказка. Не искате да мислите за това, но е най-добре да сте подготвени за всички възможни сценарии и да не получите някоя неприятна изненада.

Вероятността за развод може до голяма степен да се определи именно от хороскопа. Някои зодиакални знаци са по-склонни към раздяла от други. За това е нужен кратък анализ относно характера и темперамента на тези знаци.

Скорпионът се нарежда на пето място

Всеки, който се е занимавал с представител на този знак, е наясно колко сложна е тази зодии. Те са активни, амбициозни и целенасочени. Те са абсолютно наясно какво искат от живота и са готови на всичко, за да постигнат желаното. По пътя към целта си Скорпионите просто премахват всички препятствия и са готови да жертват много, дори щастието и любовта.

Този зодиакален знак е отмъстителен и сякаш си води мислени записки за всяка обида, която му е нанесена. Прошката е голяма рядкост при скорпионите, а отмъщението е почти сигурно. Настъпите ли Скорпион, може да чакате документи за развод.

Водолеите се нареждат на четвъртото място

Те са забележителни революционери, а за тях един развод си е една малка революция. Те са интелектуалци и новатори. Рядко слушат мнението на други хора, дори и да става въпрос за спътника им в живота. За тях има само две мнения – тяхното и грешното.

Веднага след като половинката им престане да им се подчинява и реши да изисква свобода на словото и действията си, Водолеите ще се опитат да затегнат веригите. Ако не успеят, нищо чудно да получите документи за развод.

Третото място е за Овена

Това е гореща зодия и именно това колкото и голям плюс да е, е и огромен недостатък. В разгара на тежък скандал те могат да кажат такива неща, че след това да се наложи просто да се разведете заради тежките нанесени обиди.

Овните трябва да научат горчивата истина – мълчанието наистина е злато, но все още не знаем за представител на този знак, който да спазва това правило. Ако можете да ги изтърпите и непрестанно да търпите пиперливия им език – супер, но всяко търпение се изчерпва рано или късно.

Среброто отива при Близнаците

Второто име на този знак е "Непостоянство“. Това са страшно свободолюбиви личности. Наистина е странно как въобще се решават да се омъжат/оженят. Близнаците могат да сменят половинките си като носни кърпички.

Те не променят тези си настройки дори и след като кажат заветното "да“. Ако половинката им започне да се бунтува и не е съгласна с начина им на живот, тогава разводът е просто въпрос на време. Близнаците не обичат да се занимават с глупости.

Първото място безспорно се озовава при Стрелеца

Стрелците са титуляри в тази класация. Понякога на човек може да му се струва, че това им е хоби – да се оженят и след това да се разведат за отрицателно време. Докато останалите зодиакални знаци се опитват да стъпят във вечен съюз поне веднъж в живота, то Стрелците често пъти преживяват по няколко сватби.

Това е така, защото представителите на този знак мразят скуката. При емоционален дискомфорт те не седят да чакат и да се борят да оправят нещата, готови са просто да се освободят от товара незабавно, съобщава "Блиц".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: