Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
–усе
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
ƒруги
 ино
 ултурни
Ћичности
ћузика
“опастроложка: Ѕорисов е лидер, –адев н€ма да има втори мандат, —лави “рифонов е аутсайдер
јвтор: ≈кип Ruse24.bg 09:09 / 26.07.2020 оментари (35)453
©
¬ъзможни ли са предсрочни парламентарни избори, ще затихнат ли протестите и чии сенки сто€т зад т€х, как ще се развиват тежките отношени€ между –адев и Ѕорисов, каква ще е съдбата на новите политически проекти и кога държавата ще се стабилизира? ѕо тези горещи теми специално за "–етро" сво€ астрологически анализ направи —ветлана “илкова-јлена. »нтервюто е взето в понеделник.

-†јлена, как ще се разви€т протестите, дали предстои ескалаци€ и какви ще бъдат последстви€та от т€х Ц какво показва ваши€т астрологичен анализ?

- јстрологичните анализи се прав€т, за да бъдат полезни и използвани, за да предупред€т за възможни драматични обрати, които, известни като календарно време могат да бъдат избегнати. ѕроблемът в Ѕългари€ е, че често хороскопът се чете, когато предупреждението е вече факт и обратът е невъзможен или труден.

ёли е месец на протести, това е астрологично заложено и съм го написала миналата година. јвгуст също не е спокоен. Ќесгодите нарушаващи обичайни€ ни ритъм на живот ще са из€вени в зависимост от развитието на политическата ситуаци€ до кра€ на юли. ћоже да са само на битово ниво, но може и да са политически с продължаващ натиск от улицата.

Ујвгуст 2020 е месец, налагащ търпеливо понас€не на трудностите, на неочакваностите, на преп€тстви€та, които с€каш от нищото се изпречват като непреодолима стена пред всички нас. ”ран и вибраци€ 4 цел€т през този месец да ни научат на смирение, уважение и нетърпимост към непочтеността. —ъветът ми към ћ¬– е в този месец да засили охраната на заведени€та, на дискотеките, за да бъдат избегнати трагедии и затрити човешки животи заради про€вата на безпричинна агреси€, избликнала под вли€ние на алкохол и опиати или заради липсата на пари, за да бъдат купени. јлчността отново ще избуи и търсенето на лесни начини за печелене на пари води до насилствено преразпределение на територии на вли€ние. јвгуст е месец на много насилие и смърт..."

¬ зависимост от правилните действи€ на правителството протестите може да се обезсмисл€т и техните организатори да загуб€т интерес да ги стимулират материално и вербално с обещани€ за бъдещи постове.

«атихване на протестите или ескалаци€ - отсега не е възможно да се каже. —ъгласно насто€щите астрологични† конфигурации към кра€ на юли предстои затихване заради обезсмисл€не. ”ви, президентът –адев за втори път от началото на 2020 година опорочи с поведението си почитта към† Ћевски на 19.2, честването на Ўипка на 3.3 и честването на годишната от рождението на Ћевски на 18 юли, като призова към протести до служебно правителство. јпостола на —вободата е искал чиста и св€та република, а не метежи. ƒали пък в комплексите си –адев не се припознава в Ћевски?

–ешението на  онституционни€ съд, което се очаква на 30 юли, касаещо президента и тълкуването за държавна изм€на може да†† ескалира протестите до степен на уличен метеж и терор, съзнателно предизвикани от тези, които осъзнават, че са губещи и на€ве ще изл€зат нелицепри€тни тайни. Ќали затова улицата иска оставката на главни€ прокурор, човекът, който за първи път в изминалите 30 години на практика доказа и над€вам се че и в бъдеще ще доказва, че пред закона всички са равни.

∆ивеем във време разделно. ќще малко остава да прекъснем връзката с миналото, което мнозина искат да върнат, не заради идейно дръзновение, а заради икономически интереси. ¬сичко е възможно, а степента на възможността ще определи количеството раздадени пари за дестабилизиране на насто€щото управление и ≈вропейското бъдеще на Ѕългари€. Ќ€кои все още си мечта€т как ще благуват и богате€т под знака на сърпа и чука. Ќо, миналото е невъзвратимо.

-† аква е прогнозата ви - очертават ли се предсрочни парламентарни избори?

- Ќе се очертават предсрочни избори, въпреки трудната за Ѕългари€ година, най-трудната за предходните девет и за следващите девет години.  олкото и промени в кабинета да има, н€кои от т€х следствие на емоционалните реакции на премиера, астрологичните аспекти не стимулират предсрочни избори, а правителството на Ѕорисов ще изкара пълни€ си мандат, това е полезното и градивното за Ѕългари€, народа и европейското бъдеще. ¬сичко зависи от единението на действи€та за правилни решени€ между държавника Ѕорисов и човека Ѕойко.

-†≈дни предсрочни избори до какво биха довели страната, при положение, че се очаква тежка икономическа криза вследствие на световната пандеми€ от коронавирус?

- ѕредсрочни избори са катастрофа за Ѕългари€. ¬ пълни€ смисъл на думата. —лужебно правителство, съставено от този президент би било унищожително† за постигнатото до тук.† «аради коронавируса, колкото и да се насажда лъжата сред обществото, че такъв н€ма и е конспиративна завера, който през есента ще се слее със сезонни€ грип, криза очакваме и в здравната система. „уд€ се как ли ще издържат лекарите и сестрите от първа лини€. јгреси€та и противопостав€нето в Ѕългари€ ще изригнат до неочаквани висоти. Ќо, българинът обича да страда, че да има после кого да ругае, така че надали мо€т извод ще направи впечатление н€кому.

-† акво мислите за спонтанността на протестите и чии сенки сто€т зад т€х?

- ѕравителство и управление, харесвано от всички не съществува, тъй че е нормално да има и протести.

—понтанни или организирани, виждаме, че† в медиите и в социалните мрежи всеки представ€ сво€та истина според както му диктува емоци€та, интересът, шефът или по-големи€т, но скрит от обществото кукловод.  олкото интереси толкова и истини. ѕравдата обаче е само една и не се вълнува дали е мразена, заклейм€вана или обичана. Ќай-достоверни€т източник е звездната карта или множеството композитни звездни карти, направени както много предварително, така и със започването на протестите.

ƒали протестите са спонтанни или платени:

Ќадали има съмнение, че на протестите има хора, участващи по собствено убеждение, заради омразата си към Ѕорисов или заради неинформираността си, или за да си изле€т излишната енерги€, вместо да дрем€т пред телевизора или да се ред€т на километрична опашка на границата с √ърци€ и да се припичат на слънце далеч от псевдореволюционната ситуаци€ в Ѕългари€.

—ъбити€та се обуслав€т от астрологични аспекти, които подтикват към лесно манипулиране на множество хора, за да бъдат употребени в полза на мразещите √≈–Ѕ и Ѕорисов, но те ще си в€рват, че Успонтанно" са излезли да протестират.

9 юли Ц ден първи на опита за свал€не на правителството и главни€ прокурор под натиска на улицата.

Ќищо спонтанно н€ма в първи€ протест. Ќапротив, организиран е. “ова ни разкрива звездната карта на ден€ в съчетание с композитните звездни карти на н€колко от участниците.

ѕозици€та на Ћока ‘ортуна, планетата на материалното щастие е категорична, че случващото се е организирано Ц нищо изненадващо. Ќовото е, че раздаваните пари са в количество, неполучавано досега от Успонтанно" протестиращи когато и да било назад в годините. Ћока ‘ортуна ни разкрива, че пари има достатъчно, родни и международни,† те са най-многото, а целта е пълни€т срив на държавата, за да тръгне в нова посока. Ќа протестите има хора, наивно разсъждаващи, че всичко е спонтанно, но те са само фон на предварителни€ сценарий, дори когато прав€т жива верига в защита на полицаите, дори и когато коленичат пред паметника на јпостола.

„ии сенки сто€т зад протестите звездните карти за събитие не могат да посочат. ўе кажа, че дори да са бегълци от закона, дори и да са партийни отцепници, дори и да са опозиционни партии и нищо не значещи партийни формировани€, най-опасни са сенките, които падат върху Ѕългари€ от изток.

- ўе успее ли Ѕойко Ѕорисов да издържи на огромното напрежение и атаките срещу него и да изкара мандата си?

- “р€бва да издържи. ¬еднъж защото астрологичните конфигурации са изц€ло в негова подкрепа. Ќ€ма нещо в този му мандат, което да е астрологично непреодолимо, независимо от крайното противопостав€не срещу него сега, броени месеци преди редовните избори. ƒа имаш подкрепата на планетите за ц€л мандат не е съдбовен дар за подцен€ване.

¬тори път, защото държавникът Ѕорисов е на€сно, че стигне ли се до предсрочни избори срива в държавата ще е неуправл€ем. Ќа€сно е, че тези, които цел€т отстран€ването му не мисл€т за народа, а за себе си и личното си материално благо.

–азколебана съм обаче дали ще издържи на напрежението в този труден за правителството и Ѕългари€ период, включително и заради задгранична намеса. Ќе знам дали разумът и вол€та на държавника Ѕорисов ще надделе€т над ината и емоциите на Ѕойко† в човека Ѕлизнаци Ѕойко Ѕорисов. «а това раздвоение астрологични аспекти н€ма открити... н€ма открити.

√решките му заради неправилни съвети и емоционални решени€ напоследък се множат. ѕоисканата оставка на тримата министри на 15.7. е излишна хетакомба. «вездната карта ни казва, че още сутринта на 16 юли той вече е съжалил, но думата е хвърлена. ƒействието му е слабост, не желание за компромис. ј и с€каш пропуска, че тези посто€нни искани€ за безсмислени и необосновани оставки отблъскват членове на √≈–Ѕ, които ще се вле€т във формаци€та на ÷ветанов.

-† акво показва звездната карта - персонално какво го очаква Ѕорисов през идните месеци и от какво/кого тр€бва да се пази?

- —лед рождени€ си ден през 2020 -а Ѕорисов навлиза в лична година на глобални положителни промени, пътувани€, които са предпоставка за стабилност в държавата заради подписаните договорености.

—ъветите ми към него са да е краен и категоричен, но с подход€що подбрани слова. ƒа не се поддава на любезно и сервилно поведение, което демонстрират н€кои европейски лидери към него и† Ѕългари€, да е предпазлив и аналитичен, за да избегне възможна външна намеса в управлението на държавата. ƒа спре да в€рва на сълзи, особено женски. ƒа се научи да различава подлеците по душа, за да не се налага да сърба попарата им, допускайки да заемат незаслужени постове.

Ќ€ма да дам прогноза по месеци за Ѕорисов, защото ще бъде използвана в негова вреда. ƒа си спазва астрологични€ календар и да изб€гва импулсивно емоционалните действи€, които са не само в негова вреда, във вреда на Ѕългари€, но и унижават всички хора гласували първо за него, а след това за √≈–Ѕ.

ќт какво и кого да се пази? ћного пъти вече го казах, но ефект с€каш не виждам. ƒали са предприети правилните действи€ от парти€ √≈–Ѕ след напускането на ÷ветан ÷ветанов ще се види на изборите за Ќародно събрание.

Ќай-гол€мата опасност за Ѕорисов и √≈–Ѕ са предателите в парти€та. ћного са по места и в парламентарната група. “ези хора са по-опасни от –адев, от опозици€та и от протестиращите на улицата. Ќ€кои от тези сучат от две, а по-наглите и от три крави. » защо да не го прав€т след като лидерът нехае. ѕредателите в √≈–Ѕ са €дката на електората на ÷ветанов.

-† ак ще се разви€т отношени€та между –адев и Ѕорисов, които са бел€зани от гол€м разрив?

- “ези отношени€ могат да се развиват позитивно, ако желанието е двустранно, а не едностранно. ј че е едностранно, доказва нарастващо противопостав€не от страна на –адев към Ѕорисов и продължаващото нагнет€ване на омраза и разделение в обществото от президента.

«а случващото се съм писала миналата година: У“рудностите във вътрешен и международен план заради ”ран през 2020 година са увеличени, а във взаимодействие с рождената дата на Ѕългари€, 27.10.679 година, са удвоени. Ќе е възможно да бъде спр€но противопостав€нето на институциите правителство - президент, напротив, ще нарасне. ѕравителството е подвластно на трудна година за Ѕългари€, на трудна година в първата й половина за министър-председател€ и на година на неконтролируеми емоции за президента, който н€ма да се откаже да лее вредни слова, зареждащи го с енерги€, та да си гради липсващото му самочувствие колко е всемогъщ, умен и велик. Ќад€вам се, че с разума си премиерът н€ма да допусне противопостав€нето да избухне в крайни про€влени€ и неочакваности във вреда на Ѕългари€, но и в междуличностна война, в ко€то народът ще плати сметката, а президентът, колкото и да ласкае егото си, ще е губещ.

ѕропастта между двамата е непреодолима, не заради политическите им позиции, а заради заложеното като характеристики в рождената им звездна карта.

Ѕорисов е от близнаците лидери, широко скроен, неразумно доверчив, лесно мен€щ мнението си, податлив на вли€ние, мнителен и българофил. ƒобронамерен, винаги готов да търси разбирателство и компромис, дори и в собствена вреда. „овек с харизма.

–адев е на други€ полюс сред родените в Ѕлизнаци. Ќапълно лишен от лидерски качества егоист, егоцентрик, тесногръд човек, за който личното благо е над всичко Ц над народа, над Ѕог, над Ѕ—ѕ дори, ако още не са го разбрали. “ова ни казва датата му на раждане. „овек, усп€ващ чрез противопостав€не.

“акива са характеристиките им. “акива са и в живота и ще останат такива, след като дойде време да приключат с политическата си кариера.

-† акво веща€т звездите за –умен –адев,† който нахъсва протестиращите и според мнозина раздел€ обществото Ц каква ще е политическата му съдба?

- ѕолитическата му —ъдба е предизвестена. ¬тори мандат н€ма да има, колкото и да го мечтае, веднъж защото астрологичните аспекти го разкриват. ¬тори път, защото този човек, в качеството си на† фигурант, мисл€, че вече плаши с неадекватните си действи€ тези, на които сега е полезен и удобен. Ќе е необходимо да си астролог и да анализираш звездната му карта, за да си на€сно, че ако този човек се домогне до ц€лата власт, горко му на народа, горко им и на сто€щите в с€нка, на които върши черната работа сега. ¬ъпреки астрологично песимистичното политическо бъдеще на –адев, нека не се заблуждаваме. “ози човек направи много зло на Ѕългари€ и във вътрешен и в международен план, неслучайно е нежелан извън Ѕългари€. ≈нерги€та му за злотворство е огромна, егоцентризмът му не знае граници, веро€тно заради липсващите му качества на политик и държавник.

ўе направ€ едно неастрологично отклонение. ¬сички вид€хме как –адев излезе от президентството с вдигнат юмрук, не знака "викториУ, характерен за демокрациите, или друг жест с ръка, а свит юмрук. Ѕеше ми интересно като психоаналитик, дали хората, участващи заради убеждени€та си, а не заради пари, ще се усет€т какво означава този жест и безпристрастно ще се запитат дали не са въвлечени в нещо, което не разбират.

ѕризнавам си, че ме стресна вдигнати€т юмрук. "–отфронтУ или "„ервен фронтУ е знакът на комунизма. ∆естът на –адев, несъзнателен или, не съм далеч от мисълта да† е съзнателен, казва: " омунисти в Ѕългари€, нашето време дойде, излезте от нелегалността, в ко€то 30 години битувате като социалисти. јз съм ваши€ водачУ... Ќо, никаква реакци€ от мислещите протестиращи не вид€х. — нотка на ирони€ се питам, как ли е възприела госпожа Ќинова кандидата за всеобщ червен лидер Ц –адев?

јко излезлите на улицата стигнат до верни€т извод, протестите по естествен път ще започнат да затихват и ще останат само платените "недоволниУ. «а съжаление най-младите с€каш не зна€т какво е това интернет и не могат да си провер€т смисъла на вдигнати€ юмрук.

Ќ€ма да припомн€м лични€ хороскоп на –умен –адев при встъпването му в длъжността президент, позици€ много над негови€ мащаб. ўе кажа, че съгласно астрологичните аспекти на негови€ хороскоп направен преди 4 години, когато обществото н€маше представа кой е –адев, написах че той е първи€т държавен глава, при който има реални астрологични предпоставки предсрочно да освободи поста президент, за разлика от √еорги ѕърванов и другите президенти в годините на прехода. “ова означава, че има реални негови€ действи€ в нарушение на българските закони, позвол€ващи отстран€ването му от поста. ќбществото очевидно не ги знае, но със сигурност са факт, а защо досега не им е дадена гласност? ѕитам се без отговор и чакам решението на  онституционни€ съд, отложено от 23 за юли 30 юли.  аква ли е причината да се отлага?

-† ога очаквате стабилизиране на обстановката в държавата?

- ¬ече тридесет години, след разрухата на комунизма, Ѕългари€ върви по каменист път на големи сривове и обнадеждаващи възходи. ≈два в последните 10 години възходите започнаха да стават видими и осезаеми за народа. ¬ъпреки това,† тъй като с€нката на комунизма още е над Ѕългари€ и като манталитет и душевност на мнозина и като икономическа изгода на н€кого от връщането му, затова възходите винаги са следвани от провокирани сривове.  акто беше при ќрешарски преди седем години. Ќасто€щите протести се опитват да повтор€т този сценарий. ≈то защо в глобален план моите очаквани€ за реално стабилизиране на Ѕългари€ е от кра€ на 2023 година. «аключението ми не е астрологично, нито визира партии и личности, а прокл€тие, изречено от съветски€ гражданин и български комунистически водач √еорги ƒимитров.

¬ отворено писмо до работниците и сел€ните в Ѕългари€ през 1923 година по повод —ептемврийското въстание този властолюбив човекомразец е пророкувал, че това събитие с всичките му последици Уще прокара още по-дълбока кървава бразда между класата на потисниците и експлоататорите от една страна, и трудещи€ се народ от друга. Ќикога между т€х вече не ще има мир."

¬сички, без изключение, без партийни пристрасти€, работници, сел€ни, анархисти, капиталисти, са подвластни на това прокл€тие. Ќеговото въздействие приключва през 2023 година и не може да бъде подновено.

-† акво бъдеще се очертава за ÷ветан ÷ветанов, —лави “рифонов, ћа€ ћанолова и други жадни за политическа слава кандидат-спасители Ц ще съберат ли подкрепа на бъдещите избори, или ще† катастрофират в популизма и безидейността?

- ѕолитическото бъдеще на ÷ветан ÷ветанов и —лави “рифонов все още се формира. ћа€ ћанолова с поредицата си грешни действи€ на този етап е нежелана от всички, които виждаха до скоро в не€ политически потенциал.

÷ветан ÷ветанов

ћоето мнение, основано само на астрологични конфигулации, а не на пристрасти€ или антипатии, за ÷ветан ÷ветанов е пределно €сно и много пъти писано в предходните години.

¬ъпреки из€вените си качества на организатор ÷ветанов н€ма лидерски качества, но иска да е лидер и да излезе от с€нката на "вториУ, затова и цели€т му организационен талант на първото, видимо ниво работи за √≈–Ѕ, но на второто Ц невидимото, подмолното ниво създава успоредна партийна организаци€, ко€то да му бъде полезна, когато му дойде времето.

“ака ÷ветанов е по-вредоносен за √≈–Ѕ от –адев и всички опозиционни партии взети заедно. ¬ъпреки €сните астрологични предупреждени€ Ѕорисов сам се вкара в капана на ÷ветанов, дори сам му помогна в н€кои отношени€.

‘актът, че ÷ветан ÷ветанов е поредни€т политически ренегат в Ѕългари€, надали впечатл€ва н€кого. «нам, че българинът има къса памет и не помни какво астрологично тълкуване направих при гласуваното напускане на ÷ветанов от Ќародното събрание на 29 март 2019 година, об€вено от него на 27 март 2019 година. "÷ветанов напуска Ќародното събрание в лична година на глобална пром€на, заради звездните аспекти Ц положителна, в месец на материална стабилизаци€ и кармична разплата, в ден на ново начало. —итуаци€та за него от губеща се превърна в печеливша, за √≈–Ѕ Ц също.У –азбира се има и предупреждение и капани, но т€х н€ма да ги припомн€м. ≈дна от звездните конфигурации разкриваше, че ÷ветанов "н€ма да излезе от политически€ живот на Ѕългари€.У† —ъмн€вам се, че† че в √≈–Ѕ н€кой чу и се съобрази с това предупреждение, обещаващо развитие.

¬еро€тно, за да превърне обещанието за личен успех в реалност и смислена политическа кариера, ÷ветанов об€ви, че на 27 септември 2020 година създава свой политически проект, за който ще си кажа крайното мнение когато всичко е документен и времеви факт.

—лави “рифонов

ѕри —лави “рифонов мисл€, че всичко е €сно. ќмразата към всичко и всички е неговата движеща сила. ƒали т€ ще му донесе гласове, тъй че да влезе в Ќародното събрание при следващите избори, ще кажа когато знам ден€ и часа на регистраци€ на преименуваната му парти€, аспектиран към звездната карта в началото на парламентарните избори. ƒалечно е това време, но към насто€щи€ момент астрологичното тълкуване е, че този човек е политически аутсайдер, особено при неспазени€ му —ъдбовен път.

ћа€ ћанолова

¬ нейни€т политически и астрологичен хороскоп преди години €сно съм написала, че привидно острие, с посичащ език, дори харизма, т€ е чужда сред своите, чужда за всички. ћа€ ћанолова заради из€вената си алчност за власт направи непоправимата грешка да се откаже от поста омбудсман на –епубликата и да се полакоми заради нечии обещани€ за кметски€ стол на столицата, който, о, мечти, да е само кратка спирка до крайната й цел Ц премиер или президент.

ѕрез септември 2019-а пак ме гледаха подигравателно, никой не в€рваше на думите ми, че ‘андъкова ще е стари€т нов кмет на —офи€. » в √≈–Ѕ не в€рваха, но звездното небе на пари и обещани€ не кълве. ѕравилно тълкуване на безпристрастни планетарни положени€. “огава, още в началото на септември написах, че изборът на ћанолова може да се окаже невъзможен за поправка житейски обрат, за който не е готова. Ќабиращото все по-гол€ма скорост русло, в което на пръв поглед по собствена вол€ се е включила, има силата да € повлече необратимо в посока, в чийто край, вместо да е победител, може да се осъзнае като употребена и забравена.

-†ј как ще се развие у нас ситуаци€та с коронавируса Ц ще има ли втора вълна наесен и предстои ли успоко€ване на пандемичната обстановка и кога?

- Ѕ€х изчислила срок за затихване на заразата до кра€ на юни, но ако ние самите не про€вим отговорност, втори€т краен срок е кра€т на август. ƒай боже да н€ма трети, защото тогава ще е в силата си сезонни€т грип.

Ќе спазихме трите задължителни† "ƒ"-та -† дисциплина, дистанци€ и дезинфекци€. Ќе се справихме и с едно " " - контрол.  акто го имаше, така от юни се сниши, та изчезна. ∆ивеем в демокраци€, какъв контрол, и с мерак народът протестира, че му нарушавали човешките права! ƒа де, ама и моите се нарушават, като ходите заразени и бухате в лицата на околните, та дано предадете вируса, нарушил ви човешките права. » без значение кой за какво се оплаква и чии права са нарушени, скоро можем отново да се окажем затворници на ината си, с изолаци€ от ≈вропа. ј докато си разсъждаваме, коронавирусът ще си битува на планетата и като незрима ефирно-крилата зми€ ще го пренас€ме в мегаполиси и паланки, а той ще разпръсква отровни коронки, преодолимо разбол€ващи н€къде, убиващи там, където омразата, злостта и агреси€та между хората са ги превърнали в тежест на майката «ем€.
ќще по темата: общо новини по темата: 633
19.01.2021 »
19.01.2021 »
19.01.2021 »
19.01.2021 »
19.01.2021 »
18.01.2021 »
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“опјстроложката да насочи топа към себе си и се гръмне!
0
 
 
"“опастроложка"????? ќбслужваща властта шарлатанка по й прил€га !
0
 
 
“ази е топ астроложка,колкото аз съм топ балерина
0
 
 
ќставам с впечатление,че јлена се е преккафилицирала и от астроложка изобщо ако има и минимални познани€ в тази област се е превърнала в —оциоложка, защото е разбрала че от това се печел€т много пари,за да хвали властта.ƒа продаваш дупето си,за да се върти името ти не е много патриотично,но щом си е избрала върху дупето и силните на ден€ да чуп€т чупки в кръста и пожелавам дупе да и е €ко,за да издържи.
 оментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« януари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
јктуални теми
√рипна епидеми€ обхвана страната
ѕърва лига, сезон 2020/2021
ѕарламентарни избори 2021 г.
—кандално от —еверна ћакедони€: Ѕългарски€т език не съществува, ние ги
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в –усе и региона.
e-mail:
јнкета
ўе почивате ли идната зима?
ƒа, в Ѕългари€
ƒа, в чужбина
Ќе
Ќе съм решил/а още

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
–усенци във facebook
RSS за новините
©2008 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Ruse24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Ruse24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Ruse24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: