Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Трудно ще я познаете! И сега е хубава, но преди операцията бе по-чаровна
Автор: Екип Ruse24.bg 13:32 / 25.05.2022Коментари (0)506
Моделът Александра Богданска, която е и един от най-успешните инфлуенсъри у нас, ще разкрие за пръв път в телевизионен ефир своята истина за раздялата със съпруга й Даниел Петканов и през какво минава тя след развода. Това ще се случи в предаването "Търси се“ тази неделя.

Двойката е една от най-обсъжданите в публичното пространство. Водещите Меги и Нели ще предразположат Александра да разкаже много съкровени преживявания и емоции. Алекс ще сподели, че раздялата й с Дани е била шок за нея: "Просто дойде и ми каза, че вече е достигнал предела си и иска да се разведем. Наистина не съм го очаквала, защото Дани никога не ми е казвал какво му тежи в нашата връзка“.

Моделът ще разкаже и през какво е преминала след тази новина – гняв, разочарование и прошка. В предаването ще се включи и синът на семейството – 3-годишният Габриел.

"Синът ни е една седмица при мен и една седмица при Дани. Когато е при мен, аз изцяло му се отдавам и не поемам други ангажименти, а когато го няма, гледам да свърша максимално много работа“, разказва Алекс.

Много емоционално тя ще посрещне и видеото с нейния баща Милан, който за пръв път говори за дъщеря си и отношенията със съпруга й. Той ще опише Алекс като най-позитивния човек, когото познава. При думите на Милан, че е до нея и винаги ще я подкрепя с бащината си обич, Алекс няма да скрие сълзите си.

Другата изненада в епизода ще бъде братът на Алекс, който също се казва Милан. Тази година той е абитуриент, а сестра му ще бъде негова дама на бала. С откровено интервю ще се включи и най-добрата приятелка на моделката – Катя от Благоевград, която е била плътно до нея в най-тежките й моменти.

Меги и Нели са подготвили и много изненади за Алекс, сред които среща с писателката Ваня Щерева и моделът Евелина Чоева. Какви предизвикателства ще получи тя от своите най-близки хора и каква е посоката на новия й живот, ще разберете в новия епизод на "Търси се“.

Припоммняме, че семейство Петканови буквално загуби стария си облик чрез ринопластиките, които си направи в Турция. Шокиращата промяна се видя по време на участието на Дани и Алекс в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през октомври миналата година.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Формула 1, сезон 2024
Бюджет 2024
Изграждане на Национална детска болница в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: