Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Търсят се три милиона лева за старта на снимките на "Оркестър с име"
Автор: Екип Ruse24.bg 10:10 / 03.07.2010Коментари (4)299
©
Търсят се три милиона лева за старта на снимките на "Оркестър с име", новият филм със старите герои от легендарния хит на Станислав Стратиев и Людмил Кирков. "За щастие се оказа, че капиталът в България не е оглупял. Има хора със сантименти и със свободни пари", коментира Живко Ботев. Театралът е тарторът на проекта, който трябва да започне поне през есента. Той изкушава за голямото кино и сценариста Генчо Генчев, с когото правят смешно предаване във военния канал. Генчо, прочул се със сума ти реклами, три години работи по текста. Той ситуира екшъна около Октобер фест. Старата банда тръгва да завладява германците. И тук Славчо Пеев отново се появява като дипломат, въпреки че не е търсена алюзия с "Мисия Лондон". "Сега той е баш посланикът. Някога имаше другаря Пешев, сега има господин Пеев", припомня Живко за колоритния покоен Иван Цветарски от Сатирата. "Тези хора миришат на кино, с тях всичко е лесно", кълне се Генчо.

Тримата мускетари/музиканти отново са Павел Попандов, Филип Трифинов и Георги Мамалев. Певицата пак е Катето Евро, а в Немско ще се появи и някогашната й колежка Мария Каварджикова. И става ясно, че старата любов ръжда не хваща. Тя и героят на Фипо се хвърлят в обятията си. "Винаги хепи енд, няма никакво "Оставаме", шегува се Живко. Продуцентът Митко Бакалов продължава разговори с Велко Кънев, баш тартора на бандата. Прочутият актьор не бива да натоварва гласа си след преживения стрес около операциите на гърлото, но от екипа се надяват, че той ще се появи като доайен поне за малко в кадър. В тайна се пази името на един от най-обичаните родни актьори, който ще влезе в кожата на продуцента. Знае се обаче коя е съпругата му - Мария Статулова. Албена Колева пък е жената на Жорката, която чака вести от германската авантюра. Пред камерите застава и Деница Шопова, звездата на Оперетата. Тя се оказва скритата лимонка на Павката Попандов.

Александър Кадиев, момчето на Катето Евро, тук е син на Тонката Радичев. "Когато прочетох сценария, изпитах тръпката на ловното куче", категоричен е Попандов. "Времето е спряло, ние сме си същите", поддържа го и Мамалев.

Източник: в. "Стандарт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За какво им са 3 мил.? За тяхните хонорари? Не повече от 500 000лв. ще е лентата, останалите къде ще идат? Защо не направат нещо без пари? а са тръгнали да просат? толкова ли са алчни? колко деца няма какво да ядат.Толкова хора са болни, а те изкат пари за ХОНОРАР. Катето неможели да изка на заем от Василка"Азис" или ... Нека да не изброявам, но по добре да помогвиме на деца в нужда.А не да ги правиме по богати.
+2
 
 
Имам кофти усещането, че тоя филм по-добре да си остане без продължение... Само ще го развалят. Дано не съм прав.
0
 
 
Ако не участваше Катето Гомнo...можеше и да стане филм, но сега не мисля, че нямай ще я гледа тая коза...сигурно и азис ще участва...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
Бюджет 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: