Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Тя е майка, съпруга, актриса и според нея най-обикновен човек
Автор: Екип Ruse24.bg 15:17 / 07.05.2023Коментари (1)415
©
Ралица Паскалева притежава енергията на природна стихия и е сред любимите лица в телевизионния ефир. Водещата на екстремното риалити "Игри на волята“, актриса от популярния сериал "Откраднат живот“ и участник в хитовото шоу за имитации "Като две капки вода“, днес бе гост в студиото на "Събуди се“. Актрисата сяда в стола срещу Мариян Станков-Мон Дьо, пред когото разсъждава на различни теми, сред които красотата като стигма, за любовта, която може да манипулира и лекува, за мълчанието в актьорската професия, еднообразните роли и още, и още…

Тя е майка, съпруга, актриса и според нея най-обикновен човек. Все още се опитва да спре да дава шансове на хора и ситуации, които са я разочаровали до момента.

Истината пред лицемерието

"Категорично заставам зад това твърдение, независимо на кого това му харесва. Но винаги съм готова на разговор с човека срещу мен и да чуя неговата истина“, категорична е Ралица.

Какви са уроците на Стефан Данаилов?

"Аз съм виждала в него само добри качества. Той беше човек, който тайно плащаше семестри на студенти, които нямаха финансова възможност и закъсняваха с вноските. Ако някой се закашляше в залата, веднага го водеше на лекар. Ако някой беше гладен, купуваше пица за всички. Много ми липсва. Няма да забравя съветите, които ми е давал. Едно от най-важните неща е, да не се оставям да ме мачкат. Разказвал ни е за неговата кариера, когато е преживявал сериозна завист и ревност от страна на негови колеги. Може би ни ги е разказвал тези неща, за да ни покаже, че това не го е спряло и сломило“, спомня си актрисата за Мастера, обичан от студентите от всичките си класове.

"Красотата е субективно понятие. В средата ни има много завист, злоба и лицемерие. Сериозен фалш. Опитвали са се да ме вкарат в интрига или задкулисна игра, но никога не участвам в такива. Когато позволиш по някакъв начин някой да те малтретира, унижава или мачка, ти си го позволил. Не разбирам такъв тип хора, които са готови на всичко, за да се докопат до някаква слава, известност, пари“, категорична е актрисата, която разказва повече за началото на кариерата си.

За провалите и успехите в кариерата

"Това е черта на характера ми. За всяка своя роля съм свръхкритична. Никога някой в семейство или приятели не ме е чувал да кажа суперлатив за моя роля. Винаги ще намеря някакъв кусур. Може би най-добрата ми роля дотук е, тази в "Откраднат живот“. Имам снимани над 400 епизода. Шегувам се, че само астероид не ме е удрял. Блъска ме кола два пъти, бях в кома, с амнезия, два пъти родих, изневерих, ожених се, разведох се, съдиха ме и какво ли не ми се случи в сериала. Затова, може би тази роля ми е на сърце, а не защото съм я изиграла феноменално. Най-много съм дала за тази роля. Обичам да играя лошите герои и първата ми роля беше в училище "Снежанка и седемте джуджета“ на немски език. Искаха да играя Снежанка, но за мен това беше супер скучно. Исках да играя Злата кралица. В момента бих желала да играя някаква епоха, например 30-те години или уестърн. Затова и отказах няколко проекта през последната година. Не искам да играя тази, която разбива семейства или вдига скандали. След като толкова време си бил на ефир, трябва да направиш нещо тотално различно, дори говоря за визуална промяна. Склонна съм да направя голяма трансформация“, споделя тя.

Колко струва Ралица Паскалева?

"Безценна е! Известността като цяло не ми е особено приятна. С много неща не мога да свикна. Честолюбив човек съм и най-много ме засяга, когато се пише за семейството ми“ разказва за медиите, които нахлуват в личното й пространство. За публикуване на снимки на детето й без позволение, Ралица успява без проблем да осъди жълтите медии.

За любовта и човекът, който променя живота й

"Теди се появи в етап от живота ми, когато до голяма степен забравях коя съм. Чувствах се смачкана и не достатъчно добър и стойностен човек. Била съм жертва на много тежка манипулация, която ме е довела до състояния да имам страхове дали съм талантлива, красива, умна, стойностна … Огледалото понякога не може да ти даде правилния образ, когато ти не се гледаш с подходящите очи. Влюбването при мен дойде веднага. Много ме промени и ме балансира любовта. Аз съм ураган, а той е много спокоен човек“, признава младата жена.

"Никога няма да позволя на злото да триумфира. Няма да покажа, че съм наранена от лошото, от живота… Предпочитам да говоря за добрите неща“, категорична е тя.

За участието й в "Като две капки вода“

"Изискваше се много сериозна смелост у мен. Отказвах няколко сезона поканата за участие. Защо? Първо когато приемеш ангажимент, трябва да си на 100% в него. Неща с по пет дини под една мишница, не ми се получават. Имах сериозно притеснение да не предобрим медийната ни изява. Имах проблем с това да не сме в есенния сезон на медията и след три месеца да сме отново в праймтайм. Най-главното нещо, което ме притесняваше е, че не обичам да пея. Никога не съм пяла и изпитвам срам да пея. Чудех се как цели 12 лайва, аз ще излизам и ще пея пред публика. Преди да влезем в предаването, отидохме на вокален педагог. Отидохме при Дони, който е музикален продуцент на предаването. С него се разходихме по пианото, за да видим какво е положението“, разказва Ралица Паскалева.

"Когато се върна след 10 години назад, бих искала да си спомням всичко. Ако забравя всички неща, какъв е смисълът, че си ги преминала. Можеш да забравиш за болката, емоцията, но не трябва да забравям през какво съм преминала и каква поука съм си взела“, завършва интервюто си актрисата.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.05.2023 г.
0
 
 
Чудесно момиче и най-важното:има ценностна система! Адмирации за силата, смелостта и затова, че е толкова земна! Пожелавам здраве и щастие на нея и любимите на сърцето й!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: