Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Упоритият труд на една зодия днес се отплаща
Автор: Екип Ruse24.bg 12:49 / 08.08.2020Коментари (0)641
©
Дневен хороскоп за 08.08, събота, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Имате възможност в почивния ден да обмислите как да постигнете финансовите си цели, но не по начина, който вече бяхте замислили. Няма да претърпите загуби, но и няма да постигнете набелязания връх. Не избързвайте в действията си. Забравете за начинанията. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Постарайте се да не създавате напрежение в семейството заради случващото се и проблемите на вашето работно място. Сексуалните ви отношения са нехармонични, затова и днес не се надявайте на сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Нарастват професионалните ви възможности от сутринта в този почивен ден. Плановете ви ще претърпят благоприятни промени, но не прекалявайте с амбициите си. Тактът е във ваша полза. Бъдете особено предпазливи в отношенията с партньорите си. Мислите ви са заети със задълженията ви извън работното място, които не са маловажни. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, които вашите интимни партньори с нищо не са заслужили. Не сте доволни от сексуалните си отношения, но вината явно е и във вашето поведение и опити да търсите емоции извън семейството. 

БЛИЗНАЦИ 

В този почивен ден сте привидно стабилни и жънете успехи, но усещате напрежение породено от недоволството ви от вашите постижения. Не бива да се омаловажавате. Вслушайте се в шепота на своята интуиция. Общуването е затруднено. На работното място се справяте добре, ако разчитате на себе си. Късметът днес  не е на ваша страна. Не допускайте професионалните ви стремежи да вредят на личния ви живот, дори и ако градите кариера, защото от вас, жените, зависи неговата стабилност. Сексуалните ви отношения са поохладнели. Вземете мерки, за да не страдате. 

РАК

През целия почивен ден сте подвластни на промени, някои неочаквани, но полезни за вас. На работното място бъдете делови и концентрирани, за да не пропуснете важна информация. Не сядайте зад волана. При спор между началниците ви и вашите колеги ви съветвам да стоите на дистанция и да премълчавате, за да избегнете конфликтите. Не давайте обещания за заеми на непознати хора или роднини само, за да блеснете. Със сигурност ще загубите парите си. Вечерта очаквайте разправия в семейството си. Отдалечили сте с ината си брачния си партньор. 

ЛЪВ

Колкото и да ви е неприятно, обстоятелствата ви принуждават в почивния ден на отидете на работа и да се заемете със задача, която няма да ви донесе полза, но ви гарантира спокойствие. Направете го, за да си спестите упреците от страна на колегите и началниците си. Внимавайте с новите си делови познати, за да не се окажат неподходящи. Разочарованията няма да закъснеят. Вечерта откажете гостуване при приятелки, ако живеят в непознат квартал и са ви поканили на женско парти. Останете си у дома с любимите си хора. Пригответе вечеря и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

ДЕВА

Жънете успехи само при условие, че в този почивен ден си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си нови съдружници и партньори. Околните подкрепят всички ваши начинания. Ще очаровате вашите колеги, делови партньори и началници с поведението и интелекта си. Нека ви опознаят и видят в друга светлина. Следобед не е изключено да се влюбите и да изоставите професионалните си задължения. Избягвайте запознанствата. Ако сте семейни, мили дами, не изневерявайте. Разкрият ли временното ви залитане встрани от брачното ложе, забравете за сексуалните удоволствия. 

ВЕЗНИ

Дейни и амбицирани сте и в почивния ден сте готови за трудови подвизи, които ви носят добра печалба. Не се разпилявайте, а  работете до последният възможен час на деня, дори и ако се чувствате уморени. Приходите си заслужават. Приходите си заслужават усилието. Успехите в материално отношение са с вас, ако сте внимателни. Вечерта ще ви изненадат с романтична обстановка и приятни разговори, а също така и с готова вечеря, въпреки че не е типично за партньора ви да се занимава с готвене. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се освободите от лошото си настроение. 

СКОРПИОН

Налага се да промените плановете си в почивния ден, с риск да ядосате близките си, ако са свъзани с тях и да свършите допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи до обед. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Занимаващите се с научна дейност да не предприемат промени, защото няма да са успешни. Работете спокойно, заредени с увереност в силите и възможностите си. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия. Споделете радостните събития от ден и се отдайте на романтични мигове и сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Успехите ви в почивния ден са предимно финансови. Имате право да да подготвите договори, обвързващи ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви, които да подпишете през следващата седмица. Имате възможност да подобрите и увеличите приходите си и да направите печеливши инвестиции. Вечерта бъдете щедри, скъпи дами. Не се притеснявайте да покажете чувствата, които изпитвате към близките си и партньора си. Само ако сте искрени имате възможност да изживеете незабравими романтични мигове. 

КОЗИРОГ

Стремите се, въпреки че деня е почивен, на всяка цена да си осигурите стабилни позиции на работното място. Ще успеете, ако работите според наложените правила и не се противопоставяте на колегите си. Пред вас е успешен ден, позволяващ да осъществите преход към нов вид дейност. Имате възможност да създадете нови делови партньорства. Вечерта не надавайте ухо на клюките, разпространявани от съседите ви, която целят да засегнат женското ви его и да ви наранят. Със сигурност искат да ви настроят срещу интимната ви половинка и да съсипят сексуалният ви живот. 

ВОДОЛЕЙ

Работата ви е успешна в почивния ден, ако не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Сдържайте емоцията си и ще победите вашите неприятели и конкуренти. Работете упорито и със сигурност ще пожънете материални успехи. Отхвърлете най-неотложните си задължения. Коригирайте поведението си спрямо вашите близките, скъпи жени. Новите запознанства ще ви разочароват. Не разчитайте на късмета си, ако търсите своята половинка. Удовлетворяващия секс не е гаранция за чувства. 

РИБИ

Не се изкушавайте да поставяте ново начало в този почивен ден. Завишените изисквания от страна на ръководството са причина за раздразнителността ви и за разправиите с вашите колеги. Не очаквайте приходи. Не се вживявайте в новите си идеи, които могат да се окажат само нереални мечти. Начинанията ви носят успех, ако ги обмислите в този ден. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете хармония в сексуалния си живот, но причината със сигурност не е във вас, а по-скоро е във вашия партньор.

Още по темата: общо новини по темата: 548
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/92 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: