Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Успешен ден за две зодии днес, трета с проблеми в службата
Автор: Екип Ruse24.bg 10:06 / 16.10.2020Коментари (0)734
©
Дневен хороскоп за 16.10, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Заемете се с кореспонденцията си и си спестете проблеми, породени и забраните заради ретроградното движение на Меркурий. Ще имате разговори за записване на срещи и за нови задачи. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задължения. Блокирайте опитите на ваши приятелки, пристигнали от чужбина, където работят и живеят, да ви отнемат днес времето. Бъдете откровени, ако сте с тях и споделете с партньора си причината за закъснението си.

ТЕЛЕЦ

От сутринта ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел и внимавайте, защото Меркурий е ретрограден. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни. Посетете със семейството си ваш болен приятел или роднина, който има нужда от внимание, за да се възстанови по-бързо и не бързайте да тръгвате. Вечерта бъдете с любимите си хора .

 

БЛИЗНАЦИ

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия към вашите колеги и подчинени и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. От сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани, но не бързайте да обещавате участие в чужди проекти. Личните ви отношения са стабилни, но не оставайте следобед на работното място, за да не ядосате близките си. 

РАК

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите начинания са неуспешни защото ретроградния Меркурий има различни планове за вас. Съветите на вашите близки ще ви помогнат да се справите с притесненията си. Създайте хармония и в личните си отношения. 

ЛЪВ

Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий.  Денят ви носи успешни начинания. Следобед се пазете от интриги, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи. Следобед не са изключени разправии на близките ви с ваши съседи, с които не общувате. Не се впечатлявайте, а успокойте семейството си. Съхранете стабилните си отношение.

ДЕВА

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание, но ако спазвате изискванията на ретроградния Меркурий. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите. Съпругът ви е на мнение, че му изневерявате, а и самите ви е сте дали поводи за тези съмнения. Докажете му, че сте верни в любовта и брака. 

ВЕЗНИ

Имате възможност да наложите идеите си в този ден. Следобед сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана заради започналото ретроградно движение на Меркурий. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Време е да постигнете яснота за бъдещите си лични отношения. Тези от вас, които не са щастливи в брака може да се разведат.  

СКОРПИОН

Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени спорове при започналото ретроградно движение на Меркурий. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение. Осъзнали сте, че е добре да промените личния си живот, за да съхраните брака си. Точно какво сякаш все още не ви е ясно. Започнете от външния си вид и впечатлете партньора си. 

СТРЕЛЕЦ

Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки, заради инат и разсеяност трудно ще ги поправите, защото Меркурий е ретрограден и не допуска произволните действия във ваша вреда. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите. Отнасяте се към близките си с любов и радост и знаете, че няма от какво да се притеснявате в този ден, но все пак бъдете отговорни и не закъснявайте за вечеря. 

КОЗИРОГ 

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място, защото не бива да се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството днес. Рискувате да усложните отношенията с роднините си заради тяхното отношение към брачния ви или интимен партньор, което не одобрявате много. 

ВОДОЛЕЙ

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците  съхранете спокойствието си. Меркурий е вече в ретроградното си движение. Предложение за нова работа може да преобърне в негативна насока личния ви живот, ако бракът ви е нестабилен или домакинската работа е само ваше задължение. 

РИБИ

Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате, особено ако сте с хора, които срещате за първи път защото Меркурий е вече ретрограден. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате. Вредите си с проявата на прекалена доверчивост. Личните ви отношения не са стабилни. Прекалили сте с отсъствието от дома си. Вечерта се изненадайте партньора си.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Мартенски музикални дни 2024
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
Строежът на АМ "Хемус"
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: