Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Ужасни проблеми за 3 зодии днес
Автор: Екип Ruse24.bg 12:56 / 06.09.2018Коментари (0)1969
©
Хороскоп за днес, 6 септември:

Овен 

Aкo отдавна сте искали да започнете служебен роман, днес е най-подходящият ден за това при положение, че сте на работа. Постарайте се да направите всичко възможно, та започващите взаимоотношения да не навредят нито на Вас, нито на Вашия евентуален любим човек, а и случващото се да компрометира никого. 

Телец

Безспорно, хората са важни един за друг, но за Вас хората са много важни. От взаимодействието си с околните, черпите сили и енергия, макар че, в интерес на истината, и този източник не е бездънен. Обезателно трябва да бъдете въвлечени в свят, населен с хора, за да чувствате удовлетворение. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до колко наистина сте удовлетворени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или доста идеи, как най-удачно да подобрите ситуацията.

Близнаци

Звездите са благосклонни към Близнаците и Ви очаква успех в много начинания. Старайте се да довеждате всичко започнато до край. Това, което днес остане недовършено, ще остане при това положение доста дълго време. Постарайте се да бъдете самостоятелни и с това ще заслужите приветствия. Съжденията Ви са оригинални и нетрадиционни, а и при това са съвършено верни. Не се опитвайте да урегулирате семейните разногласия, възникнали не по Ваша вина, тъй като ще стане по-лошо. За разлика от тях, в романтичните отношения може да проявявате инициатива: смелите крачки водят към целта.

Рак

Повечето ви ангажименти ще са свързани с лични неща. Добре е днес да се опитате да приключите с досадните задължения около къщата. Може да сте малко напрегнати, добре е да се овладеете, защото това ще повлияе на качеството на онова, което вършите

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът - като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приемете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предстои Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравете обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.

Везни

Днес ще бъдете уверени в силите си, но и настойчиви в своите мисли. Има вероятност да предприемете кратко пътуване, свързано с романтични отношения. Днес е хубав ден за хората на умствения труд, а и прекрасно време за решаване на парични въпроси. По начало сте активен участник в обществения живот и винаги намирате решение в сложни ситуации. И днес, ако се случи нещо, едва ли ще седите със скръстени ръце и ще се вайкате. 

Скорпион

При Вас всичко е предстоящо: и най-бурните кавги, както и най-силните изблици на любов. Затова е за предпочитане, сега и днес да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички "всякога" и "никога". Това може да Ви накара след време много да съжалявате! И отгоре на това - не еднократно...

Стрелец

Днес може да узнаете нещо много важно, но инструкции за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, как да се разпореждате с нея. Успех! 

Козирог

Началото на деня Ви обещава големи успехи в болшинството лични инициативи. Именно по това време си заслужава да предприемете кратко пътуване и да повторите опита за обновяване на връзките с авторитетни хора. Значителна част от деня ще бъде посветена на експерименти, внедряване на новаторски методи и осъществяване на оригинални дългосрочни планове. Бъдете готови и за победи, и за неочаквани загуби, може и финансови. Като цяло Вашето материално положение изглежда напълно стабилно, затова се постарайте без нужда да не разрушавате своето благополучие.

Водолей

Днес ще усещате недостиг на внимание от страна на своя любим човек. Постарайте се, колкото е възможно по-малко той да усети този недостиг, защото в противен случай ще се наложи да прекарате деня в утешения, а и да го убеждавате, колко много сте привързани към него.

Риби

Днес имате ден за творчество. Измислете някакъв символ на Вашите отношения. Нарисувайте герб. Съчинете химн. Напишете устав. Съвместното творчество ще Ви сплоти и ще научите за себе си неочаквани и нови неща. А и ще се повеселите на воля!

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: