Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
В кое онлайн казино се трупат големи джакпоти
Автор: Екип Ruse24.bg 17:43 / 21.05.2021Коментари (0)780
©
Онлайн казината продължават да се налагат като локация за забавления и възможност за инкасирането на много сериозни и вълнуващи успехи. Това не трябва да ни изненадва, след като тази индустрия продължава да бележи своите успехи, при това година след година, можем да забележим, че технологията и въвеждането на нови функции, политиката се промени и преди да говорим за успехи, забавлението винаги ще бъде на първи план. Можем да забележим, че някои платформи като Bet365 на български език ще ни позволяват не просто да се радваме на високото ниво на функционалност, но и ни позволяват да се запознаем с най-добрите игри, които съществуват на пазара.

Операторът не случайно се смята за един от най-смелите, когато говорим за джакпоти. Прогресивните им такива, могат спокойно да се конкурират с някои лотарии - не можем да говорим за цифрово изражение, поради простата причина, че докато четете тези редове, тяхната стойност се е повишила. Брандът е насочил вниманието си в избора на някои от най-добрите слот машини в момента на пазара. Познати още като ротативки, тези игри винаги са били във фокуса на всеки един бранд. Защо? На първо място ще открием, че те нямат никаква стратегия. Като казваме никаква, имаме предвид наистина никаква. Игрите работят на принципа на шанса. Тоест за някой късметлия може да е необходимо минималното усилие за инкасирането на печалби.

Това обаче не е всичко, все пак говорим за джакпотите, какви са шансовете на всеки клиент за тях? Отговорът отново ще ви изненада, начинът им на спечелване е идентичен. За тях е необходим само малко повече успех. Следователно, докато играете и избирате ротативки, които присъстват в секцията с джакпоти, автоматично се състезавате и за самите тях, като вашето индивидуално представяне не се влияе по никакъв начин. Може да сте чували легенди, че един играч трябва да прекара дни, за да успее да ги спечели или за съществуването на някакви стратегии, но всичко това не е истина, ротативките просто оставят всичко в ръцете на късмета и ако имате такъв, няма да останете разочаровани.

Сигурно се чудите и как се генерират? Точно това е интересната част, когато един клиент играе на конкретна ротативка, той прави залог, при този вид игри е важно да напомним, че врътките могат да се правят с минимални суми, следователно как идват самите прогресивни залози? При всяко завъртане, операторът отделя минимална сума, която да отиде за джакпота, активността на аудиторията - все пак не трябва да забравяме, че говорим за бранд със световно реноме - повишава автоматично и самите стойности. Малко по-детайлен поглед ще ни покаже, че този оператор има около 17 милиона потребителя само в покер секцията, при това от цял свят, следователно не е трудно да открием, че натрупването на джакпотите не е чак такова предизвикателство, поне за този бранд.

Бихте попитали какви точно са шансовете за спечелване, това е малко по-сложен въпрос, защото както казахме, никой не може да сподели със сигурност какъв точно е принципът на тези игри. Знаем, че се използва генератор на случайни числа - дигиталната версия на зара. Анализаторите обаче са категорични, че при ротативките имаме значително по-високи шансове, отколкото при лотариите, където според някои математици, имаме шанс 1 към над 13 милиона. Ако обърнем внимание и на факта, че самите джакпоти се зануляват доста често, очевидно някой ги печели, като също така не трябва да забравяме, че брандът запазва анонимност - това е логично. Най-важното обаче е, че операторите винаги напомнят едно и също - забавлението трябва да се случва разумно и отговорно, докато това условие се спазва, клиентите взимат най-доброто от игрите на риска.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: