Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Валерия от "Ергенът" трупа пари от отговора на "онзи" въпрос
Автор: Екип Ruse24.bg 12:05 / 28.04.2024Коментари (0)1086
©
Третият сезон на скандалното шоу "Ергенът" едва ли е толкова успешен като предишните два, защото от Би Ти Ви нито веднъж не са се похвалили с рейтинг. Но пък за първи път в това риалити се породиха съмнения за секс между главния герой – в случая Алек Младенов, и една от участничките. 

Това е 21-годишната Валерия то Дупница, на която директно й беше зададен въпросът "Имаше ли проникване?" след срещата с ергена.

Феновете на риалитито са категорични, че срещата на Алек с Валерия им е любим епизод. Някои от тях дори признаха в социалните мрежи и по форумите, че са гледали записа няколко пъти, защото не могат да му се наситят. Самата мома се прибра при останалите участнички видимо променена след срещата. 

Те явно изревнуваха заради щастливия и вид и започнаха да задават провокативни въпроси. Най-активна беше софтуерната инженерка Надя, която, въпреки нежеланието на Валерия да дискутира срещата си, не спря да я разпитва какво са правили с Алек, за какво са си говорили и какво се е случило между тях.

След като къдрокосата мома от Дупница няколко пъти отказа да сподели подробности, ядосаната Надя изстреля изключително груб въпрос: "Имаше ли проникване?". Валерия явно реши да я затапи и отговори: "Може и да е имало".

Това постави началото на тема, която вече повече от седмица се дискутира от феновете на шоуто. Имало ли е проникване в "Ергенът"? Правил ли е Алек секс с Валерия? Това би могло да се е случило в морето, тъй като вечерята им на свещи беше на морския бряг, а след това двамата влязоха с дрехите във водата. 

В предаването не показаха Валерия да сваля роклята си, за разлика от случая с друга мома миналата година – Елена, която свали и роклята, и сутиена си миналата година при среща с тогавашния ерген Евгений. Дупничанката излезе от водата облечена, точно както влезе в нея. Имаше спекулации, че е свалила бельото си, тъй като в един от кадрите изглеждаше, че държи нещо в ръка – вероятно бикини. 

"Детективите" сред зрителите обаче проучиха основно този кадър и установиха, че момичето не държи нищо, а това, което изглежда като бикини, всъщност е отблясък. В крайна сметка, поне от това, което беше излъчено по телевизията, изглежда, че "проникване" не е имало. Но темата остана да виси в пространството почти като виц.

Благодарение на този груб въпрос и нахакания отговор на Валерия, нейният рейтинг рязко се вдигна. Къдрокосата моделка започна да трупа фенове, които непрекъснато й изпращат колажи и смешки за "проникването", а тя публикува всичко в социалните мрежи. Последователите й вече са близо 50 хиляди, което й гарантира бъдеще като инфлуенсър.

"Убивате ме се вашето въображение", смее се Валерия. Тя вече печели и пари, благодарение на този скандал. Ползва репликата в клип от салон за красота, чието рекламно лице е станала. "За да проникват гладко във вас, ей това е мястото", казва Валерия, докато й правят козметична процедура. Явно е от хората, които знаят как да си направят лимонада, когато животът им поднася лимони. 

Но въпреки вълшебната по думите й вечер с Алек, след която се била влюбила в него, едва ли ще стигне до финала на състезанието за сърцето му. За това се погрижи друга мома – Кристина, която разказа свой вариант на разговора между Надя и Валерия. Според нея момичето от Дупница и казало, че с Алек са правили секс на срещата. Той като че ли й повярва. Все пак даде роза на моделката, като по този начин я остава в състезанието за любовта му. Каза й, че дава втори шанс, но само веднъж, пише HotArena.

Сега основна тема на разговор между зрителите на шоуто е дали е имало "проникване", или не. Този въпрос задават и директно към Алек и Валерия в социалните мрежи. Той не реагира на подмятанията, вероятно въобще не следи какво му пишат. Тя пък се забавлява със ситуацията, трупа фенове, популярност и пари. А какво са правили в морето? Най-вероятно точно каквото се очаква от тях в продукцията – шоу.

Още по темата: общо новини по темата: 5239
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
12.05.2024 »
предишна страница [ 1/874 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Бюджет 2024
Парламентарни избори 2024
Строежът на АМ "Хемус"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: