Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Важно предупреждение за една зодия днес - може да загуби всичко, което има!
Автор: Екип Ruse24.bg 16:41 / 27.02.2019Коментари (0)1409
©
Хороскоп за днес, 27 февруари:

Овен

Отношенията ви могат да прераснат от повърхностно познанство в сериозна привързаност. Може да се възстановят добрите отношения между децата и родителите. Ефективни са обявите и рекламата на вашата дейност. През този период не се отказвайте от участие в благотворителни или правозащитни акции.

Телец

Не сте разположени днес да планирате нещо, просто живейте в любов и съгласие. Независимите Телци най-много ценят свободата на действие, оставяйки за себе си правото да реагират на всякакви ситуации, предоставяни им от живота. Днес сте способни да смените целта на работата си и самата работа в процеса на развитието на проекта и постъпването на нова информация. Пазете се да не загубите всичко, което имате.

Близнаци

Днес ви е трудно да понасяте продължителното общуване с един и същ, макар и любим човек. Никой от близките ви хора няма да привлече вниманието ви за дълго време. Вашите чувства и интереси са много изменчиви. През този ден сте много изобретателни, привърженици на нови идеи, но като че ли вашите идеи силно изпреварват своето време. Влече ви към авантюри, към риск на борсата и всякакъв бизнес с бързо обръщане на парите.

Рак

В любовните си отношения сте страстни и романтични. Това се проявява особено при появяването на нова любовна връзка. Постарайте се да обуздаете малко своята активност и взискателност към близките си. Ракът обича да печели и затова се страхува дори седмица да остане без работа. Вие сте твърде разсеяни и затова следете кесията си.

Лъв

Възможно е старанията ви да бъдат оценени от вашия избраник и той да отговори с взаимност. Трябва да се научите на предпазливо и тактично отношение с хората, тъй като, в противен случай имате сериозни търкания с роднините и съседите. Може да има съдебни дела, които вие да загубите поради несъвършенството на законите. Успехът ви е повече възможен, когато се базирате на интуицията си и действате рисковано. Вие доста леко се оправяте след финансов крах.

Дева

Вероятни са изкушения и лъжливи обещания. Силното раздразнение може да предизвика у вас желанието да нагрубите или обидите. Избягвайте общуването с хора, нажежаващи обстановката, вечно недоволни и агресивни. Обмисляйте детайлите на своята дейност, тъй като мероприятията и деловите операции могат да се окажат много важни за вас. Възможни са проблеми на роднини или приятели, някой може да поиска от вас помощ или пари на заем.

Везни

През втората половина на деня са възможни лошо известие или неловка ситуация, която може да развали общия благоприятен фон на вашите взаимоотношения. Не си позволявайте да мързелувате и не изпадайте в меланхолия и апатия. Всичко може съвсем скоро да се подреди добре за вас. Днес са ви противопоказни колективния труд, срещите, преговорите и пътуванията. Ако сте банкер, финансист или ръководител на голямо предприятие, честният ви бизнес е успешен.

Скорпион

Сексуалните контакти са нежелателни. Възможни са тежки мисли и мрачни предчувствия. Днес може да проявите благоразумие и трезв подход към любимата работа. Може да използвате тази ситуация за спокойното завършване на започнатите работи. Старателно се подгответе за едра покупка. Обмислете всички възможни варианти.

Стрелец

Възможна е повишена взискателност от ваша страна по отношение на партньора ви, както и необосновани претенции. Не е учудващо, че той може просто да изчезне. Приятели, семейство, работа и учение са конкуриращи се страни, които са трудни за уравновесяване. Изпълнявайте добросъвестно работата си. Наблюдават ви и оценяват вашата способност. Главен мотив е желанието да спечелите добри пари. Това действително е възможно в края на месеца.

Козирог

На мнозина Козирози се налага да взимат трудни решения и да се откажат от нещо важно. Възрастните Козирози-жени трябва да очакват по пътя си появяването на малки трудности или недоброжелателно отношение. Не подхождайте директно и може да ви изникне възможността спокойно да доведете докрай замисленото дело. Ако сте решили да смените работата си, е възможно да загубите известна сума.

Водолей

Влюбените може да си припомнят за проблемите от минали месеци. Не е изключено избухване на ревност или скарване заради пари между съпрузите. Трябва да се отнасяте много внимателно към новите идеи и предложения. Не се препоръчва извършването на операции с ценни книжа, да сключвате сделки и да правите големи покупки. Голям е рискът да станете жертва на мошеници и авантюристи.

Риби

Успехът съпътства най-спокойните Риби, умеещи да се приспособяват към всякакви житейски условия, да сдържат емоциите си, своите желания и постъпки. Не усложнявайте ситуацията. Всичко се подрежда така, както трябва. Вслушайте се в съветите на приятелите и приемете тяхната помощ. Старайте се да не попадате в зависимост от кредиторите за дълго време.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: