Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Виктория: Посланието на песента, с която ще представя България на Евровизия 2021, е много лично за мен
Автор: Екип Ruse24.bg 11:51 / 11.03.2021Коментари (0)1045
© БНТ
Виктория ще участва на конкурса Евровизия 2021 с песента “Growing Up is Getting Old". Българското предложение за музикалната надпревара беше представено на специален концерт, който обедини много популярни лица от шоубизнеса около проекта Евровизия в България.

Българската песен носи посланието за връщане към корените и мястото, където всеки се чувства най-сигурен и щастлив. Такава е и историята в музикалното видео на "Growing Up is Getting Old", където Виктория се завръща у дома след огромно разочарование. Там тя се среща със своето "малко аз", което ѝ припомня кои са важните неща в живота.

"Песента, която ще представи България на Евровизия 2021 е "Growing up i getiing old". Това е една от песните в албума ми, която е много близка до сърцето ми и много се радвам, че заедно с екипа ми се обединихме заедно около това решение", споделя Виктория Георгиева.

"Имахме много голяма палитра от специалисти, с които се допитвахме и категорично мнението им беше, че това е песента, която има най-голям потенциал за представяне на сцена. В топ 3 е на феновете и на всички хора, които ни подкрепиха", каза Геновева Христова - Лигна груп, продуцент.

"Посланието на тази песен е много лично за мен, защото я писах в такъв момент, че някак си се чувствах малко загубена, имах нужда от семейството си, исках да ги видя, защото бях далече от тях и някакси през това време осъзнах колко ценно е семейството и колко трябва хората да се грижат за семействата си, да ги оценяват, да не пропускат един ден ей така да е загубен за тях. Клипът разказва една история, която мисля, че се получи точно така, както аз си я представях, намирайки себе си в спомените си със семейството ми, с малкото ми аз и малко момиченце, което играе във видеото - Катерина наистина някаква много хубава химия се получи между нас и наистина си я почувствах като все едно съм ... все едно е малката Вики и много исках да си я гушна и мисля, че се получи доста емоционално. Надявам се и хората да се докоснат до тази история", споделя Виктория Георгиева.

"24/7 беше работният ден, но смятам, че направихме нещо толкова красиво, че аз гледайки го не можех да повярвам. Почти всички ревахме, почти всички в края си казвахме: искам да се обадя на майка ми и баща ми, искам да им кажа колко ги обичам, което означава, че сме си свършили наистина добре работата", изтъкна Геновева Христова.

"Беше много тежка година за всички 2020 и за мен лично, избирайки тази песен, някак си усетих това послание много близо до тази година. Много хора загубиха семействата си и много страдания имаше през изминалата година. И смятам, че наистина би успяла да докосне колкото се може повече хора и не знам дали има точна рецепта за Евровизия. Надявам се, че сме направили най-правилния избор и че хората ще го оценят и ще го усетят", споделя още Виктория Георгиева.

Още по темата: общо новини по темата: 2352
15.05.2023 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/392 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Световна черна хроника
Абитуриентски балове 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Почина сливенският митрополит Иоаникий
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: