Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Виктория с поредица от 12 онлайн концерта преди Евровизия 2021
Автор: Пламена Николова 15:17 / 06.08.2020Коментари (0)601
©
Виктория планира поредица от онлайн концерти в новата международна платформа Sessions. Българският представител на Евровизия 2020 и 2021 ще зарадва фенове си с 12 едночасови музикални изпълнения в следващите месеци, което ще е своеобразно онлайн промо турне за конкурса Евровизия 2021, който ще се проведе през май месец следващата година.  

Първият концерт е тази вечер от 21 часа българско време и любителите на музиката ще могат да го проследят в нейната официална страница в Sessions. 

Виктория споделя за предстоящите музикални участия: "Много се радвам, че ще имам възможност да изнеса поредица от концерти за всички, които ме подкрепят на Евровизия. За съжаление, ние артистите имаме все по-малко възможности да се срещаме с публиката, а това на мен много ми липсва. Концертите със Sessions ще ми позволят точно това – да имам директен контакт с моите фенове от цял свят и да ги зарадвам с моята нова музика.“ 

Концертът можете да гледате тази вечер от 21 часа на адрес: https://sessionslive.com/VICTORIA759

Следващите дати за онлайн концертите на Виктория ще бъдат обявявани поетапно в нейните профили във Фейсбук и Инстаграм. Ограниченията за пътуване и събиране на обществени места са причината все повече артисти да се обърнат към алтернативната форма на онлайн концерти. За Виктория това е изключително важно, защото българските представители на Евровизия всяка година  взимат участие в международни промо концерти преди конкурса, чието провеждане през 2021 година е под въпрос заради пандемията от коронавирус. Организаторите на Евровизия 2021 обаче работят усилено за провеждането на конкурса през май и гарантират, че той ще се случи.  

През юли Виктория получи награда за най-добър артист на 2020 година от европейското радио ESC Radio. Отличието се връчва всяка година, като изборът е в ръцете на слушателите на независимото радио, което излъчва европейска музика и песни от конкурса Евровизия целогодишно. В края на месец юни певицата представи и своя нов видеоклип към песента "alright".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: