Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте кои са печелившите във втория етап на играта "Скритата дума" на радио "Фокус"
Автор: ИА Фокус 11:00 / 08.12.2023Коментари (0)534
©
Победителите във втория етап на играта "Скритата дума“ на радио "Фокус“ вече са ясни! Ето кои са те:

Награди Store.bg - Николай Дорев, Габриела Христова, Янка Кабадова, Василена Чонова, Славчо Иванов Киров

Награди Insa Oil - Камен Вътев Коев

Екипът ни благодари на всички участници и очаква същата активност от вас, слушателите, в третия етап на "Скритата дума“, в който посланието си към вас отправя любимата актриса Марта Вачкова. Можете да го видите на страницата ни във Фейсбук – "Денят на Фокус с Хари и Жоро“, както и да го слушате на вълните на радио "Фокус“, за да отгатнете коя е скритата дума!

А ето го и цялото коледно послание на обичания Любо Киров към слушателите на "Фокус“:

"Силата на Коледа за мен е срещата с хората, които обичаме, за да знаем, че не сме сами на тази Земя, да преживеем заедно раждането на Исус и да повярваме, че чудесата съществуват. Посланието в тези дни е, че има Бог, който е творец, има интелигентендизайн, който е направил хората и Неговият син се е родил в плът, като е

дошъл на Земята да ни каже важните неща, а те са, че любовта е тази, който ни приближава към Бога, омразата е тази, която ни отдалечава. Ако си припомняме тези неща, ще знаем, че вярата ни не е напразна и че всичко има смисъл през любовта – каквото и да правим, знаете, че дори в работата и връзките ни любовта е тази, която прави нещата да съществуват по най-истинския начин. Ние, знаейки, че любовта не е нещо, което можем да пипнем и видим, разбираме, че това е едно от най-важните чувства, една от най-важните думи, един от най-важните инструменти за успех.

Коледа се празнува с близки хора, но смятам, че няма граници какво точно трябва да се прави на Коледа. Не съм сигурен, че е толкова важно да спазим тези традиционни, битови занятия и привички. За мен е по-важно човек да се сеща в сърцето и ума си, че има Бог. Ако може да е сблицките си на този ден, е най-добрият вариант. Господ няма да се разсърди, ако някой в този ден има важна работа и трябва да свърши нещо – да пътува или да работи. Мисленето на човека е в него и той може да бъде с Бога през цялото време, навсякъде. Не е необходимо да извършваме специални ритуали, за да угодим на Бога, както се казва.

С близки хора окоо себе си е по-лесно човек да знае, че обича и че е обичан. Пожелавам на хората да бъдат силни, да вярват в това, че любовта има смисъл, да бъдат много смели, да знаят, че животът не приключва само с материалние ни статус. Има много повече неща, които трябва да ни се случват и това са големите чудеса, които виждаме около себе си. Бъдете здрави, защото това е едно голямо чудо. Да бъдат обнадеждавани, да намират сили да правят ония неща, за които са мечтали още като малки!“






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: