Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Вижте защо дъщерите на Никол Кидман нямат профили в социалните мрежи
Автор: Екип Ruse24.bg 15:16 / 29.12.2021Коментари (0)332
©
Никол Кидман не разрешава на дъщерите си да имат профили в социалните мрежи. Актрисата отглежда две деца заедно със съпруга си Кийт Ърбан. Двете момичета - 12-годишната Сънди и 9-годишната Фейт вече се молят на звездната си майка да им позволи да си направят профили в Инстаграм. Никол Кидман обаче е категорично против.

"Не съм много запозната с технологиите. Много ми е трудно да следя всички новости в мрежата. Да, моята 12-годишна дъщеря е нетърпелива да влезе в този виртуален свят, има някакво неустоимо влечение към него. Но няма да оставя децата ми да седят в Инстаграм. Искам да спася моите момичета от неприятни коментари и да запазя самочувствието им. Мисля, че много родители биха се съгласили с мен“, казва Кидман.

Самата тя също се опитва да не обръща внимание на слуховете. Актрисата не чете пресата, така че се чувства в хармония със себе си и света.

"Невероятна радост е да възпитавам такива прекрасни малки жени. Всеки ден откривам нещо ново в тях. Обичам ги!", споделя звездата.

Кидман има и две деца, които осинови по време на брака си с Том Круз -Бела, която е на 27 години и 25-годишният Конър. Сега актрисата не общува с бившия си съпруг и с по-големите си деца заради тяхната страст към сциентологията.  

Сциентологията е система от религиозни вярвания и философски идеи, основана в САЩ от писателя Лафайет Роналд Хъбард през 1952 година. Тя изповядва смесица от наука и духовност, като вярва в безсмъртието на духа и подобряването му на Земята. Идеята за рай и ад не съществува. През 1996 г. сектата подема скъпоструваща рекламна кампания, като изпраща екземпляр от книга за историята и дейността си до всички библиотеки, сенатори и до множество възлови институции и медии. Известни "звезди“-сциентолози, като Том Круз, Джон Траволта и други, са също активни пропагандатори.

От 1991 до 2001 година Никол Кидман е омъжена за Том Круз. Двамата имат две осиновени деца.

От 2006 година Никол е щастливо омъжена за кънтри певеца Кийт Ърбан. Двамата имат две биологични деца, като първото – Съндей Роуз, Никол ражда на 41 години. Четвъртото ѝ дете – Фейт Маргарет, се появява на бял свят две години по-късно, балгодарение на сурогатна майка.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: