Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Водолеите се справят с помощта на делови партньори, успешно начало за Рибите
Автор: Екип Ruse24.bg 09:22 / 28.04.2021Коментари (0)620
©
Дневен хороскоп за 28.04.2021 изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН


Начинанията са успешни и доходоносни. Настроени сте за активна работа и не бива да се повлиявате от опитите да ви попречат. Не позволявайте да ви занимават с проблеми, които не ви интересуват. Успехът е с вас, ако внимавате и не разчитате само на късмета си, който може да проработи, но и да ви изостави. За съжаление ще пренесете професионалните си проблеми и в личния живот и ще изнервите любимия си. Не се сърдете, ако проявяват каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Денят няма да е очакваният от вас, защото сте пасивни, нестабилни и неуверени, без да осъзнавате защо. Причините са странични, но повлияват така настроението ви, че не ви се занимава дори със задълженията ви на работното място. Избягвайте деловите разговори и изобщо не разчитайте на късмета си при преговори, ако не успеете да ги отложите. Не проявявайте агресия към близките си. Вечерта си наложите спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на приятни интимни изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ви е успешен както на работното място така и в личен план, но изисква търпение прозорливост, за да изплувате с успех от мъглата на неяснотите, с които имате да се справите. Не се отказвайте от започнатите задачи. Начинанията са успешни, ако си наложите търпение. Бизнесмените да не разчитат на нови запознанства, но ако ги осъществят да са предпазливи. Вечерта можете да отидете на ресторант и си създайте приятни емоции в семейството, като не се натоварвате с готвене. След това се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

РАК

Предстоят ви промени, които не бива да превръщате в негативни. Ако сте старателни и усърдни на работното място със сигурност ще бъдете възнаградени. Предпазвайте се да не предизвикате гнева на вашите колеги. Отложете пътуванията, за да проведете разговори за назначаване на нова позиция или за повишаване на заплатата. Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

ЛЪВ

Днес сте подложени на изкушението да се впуснете в нови делови запознанства. В същото време сте разколебани, борейки се с желанието да се усамотите. Вашата нервност води до материални загуби. Бъдете внимателни при изпълнение на професионалните си задължения, за да избегнете грешките. Денят е благоприятен за сключване на брак. Помислете за хармонизиране на вече съществуващите семейни отношения. Дори и ако сте обидени на половинките си, намерете сили в себе си да им простите. Сексът ще ви помогне. 

ДЕВА

Направете плановете си за следващия месец. Професионалният успех няма да ви изостави, въпреки трудностите на вашето работно място. Очаквайте закъснели финансови постъпления, но не бързайте да ги харчите. Вашите колеги са причината за запознанства, които ще бъдат пречка пред общите ви планове. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца  може да се появи мечтаното дете.

ВЕЗНИ

Очаквайте добри приходи. Новите предложения за работа преценете добре, преди да се хвалите. Приемете единствено тези задачи, които ще подобрят материалното ви състояние само чрез допълнителна работа. На този етап не е добре да предприемате промени и да напускате работа, защото може да се окажете без средства за препитание. Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

СКОРПИОН

Всички ваши действия свързани с печелене на пари няма да ви задоволят и ще са далеч от вашите очаквания. Проявете гъвкавост и си наложете търпение, като овладеете емоциите си. Не си внушавайте провали на работното място или проблеми в отношенията с вашите колеги, само защото сте надали ухо на слухове. Силните емоции заради интрига предизвикала ревността ви ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си партньори.

СТРЕЛЕЦ

Денят не е добър за активна работа и начинания, защото сте напрегнати и нервни, а грешките, които допускате може да се окажат необратими през следващите дни и да ви провалят. Склонни сте към нападателно поведение, което днес ви печели врагове. На работното място си наложете търпени и спокойствие, за да не се изпокарате с всички. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия. Сексът и тази вечер ще ви зареди със сили, особено ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове. 

КОЗИРОГ

Пригответе се за нови задачи и за трудности в общуването, породени от вашата прибързаност, критикарстване и необмислени приказки на работното място. Отхвърлете планираните служебни задачи. Не ви съветвам да провеждате среща с вашите подчинени, ако се чувствате уморени. Късметът не е на ваша страна. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревност. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Ще се справите с трудностите и проблемите с помощта на делови партньори, които ще ви помогнат да осъзнаете собствените си възможности. Емоцията пречи на решенията ви, но следобед ще я овладеете. Трудностите по пътя ви, които са неочаквани, ще се превърнат в поредната причина за песимизъм и лошото настроение. Отношенията с интимния ви партньор все още са близо до степента на замръзването, а причината е във вашето нежелание за разговори и изясняване на проблема, който ви е засегнал. Естествено е да липсва и сексуалният ви живот. 

РИБИ

Поставете успешно начало на нови занимания. Работата ви носи успех, без значение с какво сте се захванали. Не бъдете прекалено разточителни, ако сте решили да дадете официален обед или вечеря, ако е свързана с ваш личен повод. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ще ви попречи да се справите с професионалните си задължения. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: