Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Водолеите ще заслужат отлични приходи, делови предложения очакват Рибите
Автор: Екип Ruse24.bg 08:46 / 21.01.2021Коментари (0)466
©
Дневен хороскоп за 21.01, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Избегнете напрежението в този ден и ограничете срещите си до минимум, стига да не са задължителни и планирани с вашите началници. Избягвайте случайните запознанства, които ще ви натоварят ненужно с техни страхове и проблеми. Отхвърлете задачите си в ранния следобед. От умерената ви активност на работното място днес зависи успешното приключване на този месец. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

ТЕЛЕЦ

Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи в края на месеца. Във ваша полза е да работите без мърморене. Всички, които не са убедени, че са оформили счетоводните си документи, да се заемат още днес с тази задача, за да избегнат проблемите. Жените да очакват нови запознанства и неочаквани романтични приключения. Предпазливостта не е излишна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми с интимния ви живот. 

БЛИЗНАЦИ

Сутринта сте агресивни с близките си. И вие не знаете защо сте ядосани още със ставането си. Вашата самоувереност дразни вашите колеги, ако сте на работното място. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Не се изкушавайте да рискувате. Неочаквано романтично приключение ще ви накара да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото. 

РАК

Проявата на щедрост е във ваша вреда не само защото няма да ви върнат парите, а и защото ще си спечелите омразата на хората, които са ви ги поискали. Следобед бъдете организирани и отговорни към работата си, въпреки че никак не ви се работи, но е от значение да докажете, че се справяте сами. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви свързани с изневяра, защото сте удосани на половинката си. Когато се приберете клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

ЛЪВ

Дали сте обещание да се справите с професионалните си задължения, дори и ако се налага да работите до късно вечерта. Събитията през деня може да променят плановете ви.  Необходима е предпазливост. Ако сте изнервени и избухливи на работното място ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за края на седмицата. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви. Ще се ядосате от невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади, но се примирете, след като поканата е ваше, а разговорът ви и компанията са ви били приятни. 

ДЕВА

Приемете трудностите като предизвикателство и докажете, че не се притеснявате от тях. Ако се налага да работите активно, сторете го до обед.  Не се опитвайте да доказвате професионализма си, като се заемете със задачи, които не са ви по силите и възможностите. Дайте си задължителна почивка вечерта. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да изневеряват само защото са привлечени от нечий чар и сексапил, защото днес сте застрашени от възможността за неочаквана бременност, която ще промени живота ви. 

ВЕЗНИ

Начинанията няма да бъдат успешни, ако допускате едни и същи грешки и съзнателно отказвате да ги поправите, разчитайки на чудеса. Подхождайте разумно към проблемите си, без значение от какво естество са и ги решавайте на мига. Не се преуморявате с работа, оставайки на работното си място до късно вечерта. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант, стига да няма ограничения и забрана и да спазвате правилата, свързани със здравето ви. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Заемете се с професионалните си задължения без бавене и опит да ги отлагате. Не давайте заеми, защото рискувате да загубите парите си.  Хубавото настроение и очакваните промени ще ви помогнат да разрешите възникналите роднински  проблеми и тези, свързани с професионалния ви живот. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Обзели са ви нереални мечти за материално благополучие, които в този момент само ви разсейват. Деловите срещи и пътуванията ще бъдат неуспешни, защото сте разсеяни. Въпреки желанието ви да се заемете с новите си задачи, по-добре завършете изостаналите. Ще си спестите проблеми с ръководството, а и ще получите поощрение за справянето ви в срок. Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка, заради интриги, които са ви засегнали и сте приели за истина. Вечерта се чувствате уморени и напрегнати. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат. 

КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи в начинанията, а най-добре е да ги отложите за известно време. На работното място може да блеснете със знания и възможности, ако не се разсейвате. Очаквайте приходи. Не прекалявайте с претенциите си към вашите близки и не се опитвайте да бягате от задълженията си у дома. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на роднини и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс. 

ВОДОЛЕЙ

Ако ви предложат да се заемете временно с отговорна задача, ще я приключите бързо, неочаквано за вас и ще заслужите отлични приходи. Не е добре да обмисляте и обсъждате точно днес смяна на професията си или работното си място, защото ви липсва професионална квалификация. Вечерта се отдайте на заслужена почивка и на развлечения. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили. 

РИБИ

Отново сте на висота в отношенията и общувате с лекота с вашите колеги, дори и с тези хора от обкръжението си, които често ви се противопоставят. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешки.  В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Проблем с недостига и износа на лекарства
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: