Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Връхлита ни ретрограден Меркурий в съзвездие Водолей
Автор: Екип Ruse24.bg 09:55 / 12.01.2022Коментари (1)407
©
Първият ретрограден Меркурий за годината ни връхлита в петък, 14 януари, в 13,35 ч и ще откара така чак до 4 февруари. Следващите прояви на ретроградния Меркурий са  от 1 май до 3 юни, от 9 септември до 2 октомври и от 29 декември до 18 януари догодина.

Първият ретрограден Меркурий, тоест от този петък, е в съзвездие Водолей. През 2022 г. Астролозите твърдят, че това е предизвикателно и сложно време за тези, които мислят творчески, креативно и интуитивно, които искат да покажат на света нещо напълно ново. Моля, имайте предвид, че тези идеи ще трябва да изчакат за момента. Ще надделяват мненията на консервативните опоненти. Моментът на реформи, необичайни стратегии, нови начини, креативни презентации и нестандартни проекти все още не е настъпил. Засега е по-реалистично да започнем да актуализираме и модернизираме стари идеи и концепции, твърдят астролози от школата на Павел Глоба. Към края на периода Меркурий преминава в Козирог. Смята се, че Козирогът е пазител на традициите и всичко, което работи добре. Съчетание, което е и различно, но в основата си - идентично и има за цел да запази това, което върши работа.

Сред най-засегнатите сфери са на комуникациите и финансите. Меркурий и покровител на всички видове връзки. Затова в ретроградната му фаза може да има не просто обикновен проблем с връзката по телефона, но и неразбиране какво другият говори. Това създава проблеми и на паричния поток и доста объркване в областта, твърдят астролози. Меркурий управлява ума и комуникацията ни и винаги, когато влезе в ретроградна фаза, ни дава възможност да оценим мислите си, както и емоционалното си здраве. Меркурий също управлява договорките, така че може да се окаже, че трябва да коригираме обещанията и ангажиментите, които сме поели.

В дните от 18 до 24 януари влиянието на ретроградния тригон между Меркурий и Хирон ще се изрази в оптимизъм и добро настроение, така че всякакви трудности да изглеждат преувеличени, твърдят астролозите. Това ще има много положителен ефект върху хората, които са депресирани или усещат сериозността на ситуацията. Ще им стане по-лесно да преодолеят обезсърчаването и накрая ще имат силата да изпълнят целите си. Но оптимистите в живота могат да станат прекалено несериозни, да се разсеят от бизнеса и да попаднат в неудобна ситуация. Най-големи трудности при водене на преговори, публично изказване, полагане на изпити и интервюта могат да възникнат при Близнаци, Везни и Водолей, като представители на стихията на въздуха. За огнените Стрелец, Лъвове и Овени този период заплашва с неприятности, по-добре е да изчакат някак си този път и да не участват в дела, които изискват големи опит и знания. Периодът е изпълнен с грешки в работата на екипа, проява на некомпетентност, което със сигурност ще повлияе на мнението на околните за тяхното професионално ниво.

От 29 януари до 4 февруари ретрограден Меркурий ще се свърже с планетата Плутон и този период ще помогне да се намери необходимата информация. Времето е благоприятно за учене, изследване, ще има много открития в различни области на знанието. Този аспект също допринася за преминаването на медицински преглед. Това са подходящи дати за посещение при лекари, вземане на изследвания, ЕКГ, ултразвук, ЯМР и други видове диагностика, твърдят вещите в астрологията.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 12.01.2022 г.
+1
 
 
де**а ретрогеадния меркури, де**а...
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Реформи в БДЖ
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Специализирани полицейски операции в страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: