Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Все пак скандал между Благой и Полина е имало
Автор: Екип Ruse24.bg 12:28 / 17.10.2022Коментари (0)549
©
Благой Георгиев и Полина Спасова действително са се били разделили, но само за няколко дни. Младото семейство се е скарало жестоко, защото бившият футболист е отишъл да играе карти и не се е върнал в продължение на цели 4 дни. Това вбесило младата булка Полина, която му вдигнала грандиозен скандал. Не е ясно къде се е запилял Благой за няколко дни, но разярената му жена все пак му простила и двамата продължили да са семейство, пише "Уикенд". В момента младото семейство е на поредната си почивка с цел да си оправи взаимоотношенията. 

Преди дни бившата съпруга на най-набожния футболист също реши да проговори. Есмер даде възможност на своите последователи в социалните мрежи да й задават въпроси. Не липсваха и такива, които засягаха отношенията й с Благой, както и неговите с общото им дете Елай. Питанията "Елай вижда ли се с Благой? и "От колко време Благой не е виждал сина си“ получиха еднозначен отговор "не“. Някои от последователите на рускинята бяха по-настоятелни и се поинтересуваха дали нашенецът поема поне финансовата грижа за отрочето си, но и тук отговорът бе "не“.

Така Есмер официално призна пред аудиторията си, че бившият й не участва по никакъв начин в отглеждането на детето им. Нещо повече, татарката сметна за необходимо деликатно да напише, че когато един мъж е слаб, той се опитва да убеди жената, че причината за всичките им проблеми се крие в нея. Прекалено многото въпроси, свързани с бившия й съпруг, изненадаха рускинята по един доста неприятен начин. Поради тази причина тя намери за необходимо да запише видеообръщение, в което ясно да обясни, че много отдавна е забравила, че футболистът съществува и е неприятно изненадана от факта, че продължават да я занимават с него.

"Дори не си спомням за този човек, той не означава нищо за мен“, обясни в клипа хубавицата и помоли феновете си да спрат да й задават въпроси, свързани с него. Тя добави, че няма лоши чувства към него и му пожелава всичко най-хубаво, но много отдавана е спряла да се интересува от каквото й да е, свързано с него.

Още по темата: общо новини по темата: 5782
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
04.02.2024 »
предишна страница [ 1/964 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: