Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Всички са изненадани от външния вид на Геро! Водещият отслабна ударно
Автор: Екип Ruse24.bg 17:18 / 16.01.2022Коментари (3)650
©
Видимо отслабнал се появи Герасим Георгиев-Геро с жена си – спортният журналист Цвета Гагарова, в предаването "На кафе" в първите дни на новата година. Актьорът, който води "Маскираният певец" с Васил Василев-Зуека, а после с Краси Радков, призна, че не спортува. Само че зрителите вероятно помнят негова медийна изява от миналата година, насочена именно към влизането във форма.

Вероятно при Геро тренировките не са били много, щом вече не ходи на фитнес, но пък явно е, че тренировките са били резултатни. А може пък поосвежената му визия да се дължи на натовареното му ежедневие. Миналата година Геро, който на 10 юли ще празнува 48-мия си рожден ден, продължава да бележи подем в кариерата, въпреки пандемията. Тази също му се очертава успешна.

Актьорът, роден и израснал в Русе, е спортувал активно на младини. Тренирал е танци, борба, даже футбол. През уикендите с приятелите му ритали с часове. Геро намалил спортните занимания, след като пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие. И все пак катастрофата, която претърпява преди 18 години, е причината за рязкото качване на килограми. Инцидентът станал на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му се обърнал след това преживяване. Въпреки стреса, актьорът е благодарен, че е оцелял и напълно се възстановил. "Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш", казва Геро. Убеден е, че след като го преминеш, трябва само смело напред да се върви. "Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят", споделя актьорът, който следва тъкмо тази философия.

Въпреки пандемията и всички обстоятелства и рестрикции, свързани с нея, Геро не може да се оплаче от липса на ангажименти. Дори напротив, графикът му е препълнен. А когато е препълнен, се случва актьорът да работи по 16 часа на ден. Миналата година той имаше доста изяви в театъра, включително и премиери. Във филма "Голата истина за група Жигули" пък е в ролята на барабаниста. Зрителите на БНТ1 гледаха актьора и в минисериала "Порталът". От февруари до май Геро водеше "Като две капки вода" с колегата си Зуека, който по-късно същата година се премести със семейството си в Испания. Междувременно, русенецът водеше и "Маскираният певец" с Краси Радков.

През цялото това време Геро съчетаваше ангажиментите си към продукциите на продуцента Маги Халваджиян не само с театъра, а и с киното. Актьорът се снима в два филма. Единият е на Томислав Христов "Добрият шофьор", в който главната роля е поверена на Малин Кръстев. Към момента Геро е ангажиран с новия филм на Стефан Командарев – "Ало". Актьорът е предвидил за тази година и друг проект, но го пази в тайна.

Също толкова дейна е и съпругата му Цвета Гагарова. Тя вече не е в новинарската част на спортна редакция, а работи в предаване на "Нова нюз", за което прави интересни интервюта със спортисти. Чувства се много добре не само заради новата позиция, а и защото работи в страхотен колектив. Междувременно, Цвета е заета със спортна платформа, която стартира с две свои съдружнички. Онлайн платформата е в помощ на спортните клубове и федерации. В "На кафе" Цвета с усмивка сподели, че новото начинание й е интересно, а мъжът й Геро заяви, че е зад нея. Той не само я подкрепя, но умее и да я критикува. Рядко го прави и винаги е градивно. Критиката му е свързана с грим, тоалет, как е казала даден анонс при появата си на тв екрана, но най-често темата е футбол, с който той е доста запознат. Цвета не го критикува, може би защото Геро сам вижда кусурите си. Актьорът не се притеснява да потърси грешките си и да ги отчете. "Имам ясна самооценка", отсича звездата. Той смята, че откривайки грешката си, се изграждаш, защото повече не я допускаш.

Геро може и да не намира време за тренировки, но пък дъщеря му Йохана е доста отдадена на спорта. Тя е тренирала тенис на корт 5-6 години, а отскоро се интересува от волейбол. Йохана играе в детско-юношеската школа на ЦСКА. Въпреки че е почитател на "Левски", Геро много се радва, че дъщеря му спортува.

Геро и Цвета са щастливо семейство вече 13 години. Дължат запознанството си на Жени Лечева, съпругата на музиканта Иван Лечев. Евгения, която е певица и актриса, познавала Цвета и Геро поотделно, заради което и успяла да прецени, че много ще си паснат. Затова често агитирала приятелката си да се съгласи да я запознае с колегата си. Жени се оказала права не много време след като ги срещнала. На сватбата булката Цвета хвърлила букета тъкмо към Жени, един вид да й върне жеста. Тя го хванала и още на следващата година любимият й Иван Лечев й предложил брак. Цвета и Геро, разбира се, също били гости на сватбата им.

Още по темата: общо новини по темата: 2863
04.10.2022 »
24.09.2022 »
14.08.2022 »
16.07.2022 »
16.07.2022 »
11.07.2022 »
предишна страница [ 1/478 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 16.01.2022 г.
0
 
 
Геро почна да взима пример от Делян Пеевски ... Значи положениетоооо е мноооу зле....
0
 
 
Жив и здрав. Голям пич! Талантлив и скромен.
на 16.01.2022 г.
0
 
 
"Миналата година Геро, който на 10 юли ще празнува 48-мия си рожден ден, продължава да бележи подем в кариерата, въпреки пандемията. Тази също му се очертава успешна" Прочетох това изречение доста пъти, докато разбера подредбата му. Изключително неграмотно структурирано!
Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Русенци във facebook
RSS за новините
Статистика: