Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Всичко започнато днес носи проблеми на една зодия
Автор: Екип Ruse24.bg 10:14 / 05.10.2021Коментари (0)534
©
Дневен хороскоп за 05.10.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН

Анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното, но не последно разочарование, което ви спохожда, заради ретроградното движение на Меркурий. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях. Не препоръчвам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални успехи. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ТЕЛЕЦ

Сутринта се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътуванията. Материалните ви успехи са сигурни, благодарение на новите ви делови партньори и на хората, които ви подкрепят. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете особено внимателни при работа с документи и не слагайте подписа си днес, защото може да се окажете подведени, ако заставате срещу изискванията на ретроградния Меркурий. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

РАК

Очаква ви спокоен и хармоничен ден, стига да не прекалите с изискванията си. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобед ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори, които сте длъжни да проведете, ако сте неразумни, защото Меркурий е ретрограден.. Трудностите са породени от странични фактори, неизбежни и непредвидими, затова не си заслужава да се ядосвате. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

ЛЪВ

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви очакват положителни промени в материално отношение, но може да претърпите и разочарования заради ретроградното движение на Меркурий.. Всички делови срещи са успешни. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, ако сте свързани с творческа професия.  Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. Не допускайте разправия сутринта, ако партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

ДЕВА

Сутринта се срещнете с влиятелен познат. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако не се поддадете на емоцията и премълчите ще отминат без последствия, и въпреки ретроградното движение на Меркурий ще се справите блестящо. Не си разваляйте настроението. При обсъждане на професионални проблеми не спорете и не се заяждайте. Деловите срещи са затруднени. До обед не е благоприятно общуването с ваши роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ВЕЗНИ

Осъществете планираните делови срещи и не отказвайте запознанствата заради ретроградния Меркурий. На работното място сте активни и уверени. Радвате се на мечтаните успехи в начинанията, чието начало поставяте днес. От делови, отношенията ви може да се превърнат в интимни. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако денят ви е труден и докажете, че можете да се справите с всичко. Меркурий е ретрограден и стимулира предвидливостта ви. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални успехи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества. Вечерта ще се радвате на приятна вест от далече. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

СТРЕЛЕЦ

На работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност ви вреди, защото пропускате да отбелязвате грешките на вашите колеги, които след това винаги се налага вие да поправяте. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки, при ретроградното движение на Меркурий. Начинанията ви трябва да са обвързани с полезни делови запознанства. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

КОЗИРОГ

Всичко започнато ви носи проблеми в този ден, ето защо ви съветвам да забравите за начинанията и да спазвате повелята на ретроградния Меркурий. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината ще ви помогне да се справите със задачите си. Не я подценявайте. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори ще ви донесат сериозни проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си, като имате и подкрепата на ретроградния Меркурий. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. Радвате се на споделени чувства и на хармония в личните отношения. Не изневерявайте. Желанието да блеснете пред интимната си половинка с невероятни сексуални изживявания не е повод да разказвате за натрупания опит с други интимни партньори.

РИБИ

Можете да наберете средства за благотворителна кауза в този ден, но съгласно предупрежденията на ретроградния Меркурий. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете планираните разговори. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал.

Още по темата: общо новини по темата: 543
26.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/91 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Проблем с недостига и износа на лекарства
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Парламентарни избори 2024
Матури 2023 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: