Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
За какво да внимаваме, когато се регистрираме в сайта за залози
Автор: Екип Ruse24.bg 17:55 / 20.05.2021Коментари (0)953
©
При наличието на доста висока конкуренция между букмейкърите, можем да открием, че всеки почитател получава много сериозно внимание и има шансове да получи много сериозни бонуси и промоции, но трябва да запомним, че има някои основни критерии, в които  трябва да се фокусираме. Например ще забележим, че при bwin начален бонус има точно описание кога и какво получава своя клиент и какви са изискванията за получаването му.

Не е тайна, че мнозина не обръщат внимание на общите условия и често приемат бонусите и други промоции на доверие, което е грешка до някаква степен, но лицензираните оператори винаги изпълняват своите условия.

Точно тук ще поговорим за лиценза и защо е толкова важен. На първо място ще открием, че когато избираме лицензиран оператор, нашите права се защитават от Държавната комисия по хазарта, както и Европейската комисия по хазарта, ако избраният бранд се намира на територията на Европа. Там са посочени и някои други специални подробности, като обработката на лични данни. Ще забележим веднага, че операторите посочват много ясно за какво ги използват и по закон, нямат право да ги предават на трети лица. Ще забележим, че при регистрация, всеки един бранд иска да получи документ за самоличност, с който да може да потвърди, че даден играч има право да играе хазартни игри.

Всеки един анализатор ще препоръча на своите клиенти никога да не избират букмейкър, който не може или на видно място не е представил такъв. Липсва ли този документ, просто няма гаранция, че всяка игра ще се провежда честно и така, както е описана.

Ако сте обърнали внимание на статистиката на Google, през изминалата година, технологичният гигант е премахнал близо 6000 сайта, които копират други сайтове и събират лични данни и изобщо не отговарят на платформата, за която се представят. Важно е винаги да обръщате внимание на детайлите, защото една буква може да се различава в логото и адреса и точно това трябва да ви подскаже, че самият сайт няма нищо общо със спортни прогнози.

Обикновено всеки клиент има доста критерии за избора си на букмейкър и най-често се гледат промоционалните оферти, но нека не забравяме, че например в България конкуренцията между всички оператори е доста висока, следователно и всеки един от тях търси нови и интересни начини за привличането на нови клиенти и създаването на лоялна аудитория.

Точно тук трябва да обърнем внимание и на самите предложения и ще обясним защо. В повечето случаи, операторите имат сходни промоционални условия, но не еднакви, което е логично. Възможно е обаче да попаднете на букмейкър, който дава невъзможно високи коефициенти и бонусите са поне двойни на това, което се предлага.

Именно тук трябва да бъдем доста внимателни, поради простата причина, че нереалните предложения винаги крият някакви рискове. Следователно ако имате подозрения, повторете горните стъпки и се запознайте колкото може по-подробно или просто обърнете внимание на анализаторите, които се занимават с разглеждането и проверката на всеки един лицензиран букмейкър, следователно ако в една такава платформа присъстват брандове, те ще бъдат напълно лицензирани.

Не на последно място напомняме и за още една много важна практика, когато отворите един сайт, трябва да проверите дали вашата връзка е защитена. За целта до  адреса на самия оператор, трябва да има катинарче. Това е символът за SSL сертификат, впрочем проверявайте всички сайтове, които посещавате точно за това. Защо? Наличието на този сертификат показва, че всички ваши данни са криптирани по пътя до сървърите и никой не може да ги прихване, тоест връзката е двупосочна, без никакви други разклонения.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Световна черна хроника
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: