Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Русе
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
За тях това е нормално: Холивудските знаменитости, които изневериха не с кого да е
Автор: Екип Ruse24.bg 13:32 / 28.03.2024Коментари (0)1023
©
Това, че си световноизвестна личност, имаш главозамайващи приходи и не слизаш от кориците на списания, не е гаранция, че ще се радваш на верен и любвеобвилен партньор. Добре знаем, че богатите също плачат. Редовно сълзите са от разбити сърца. 

Aко трябва да говорим за другата страна на монетата, ако си звезда и изневериш, не само че ще си навлечеш гнева на партньора ти, но и ще предизвикаш глобален таблоиден скандал. 

Днес ще си припомним фрапиращите звездни изневери на някои от най-известните мъже в Холивуд. Общото между всички тях е, че винаги в историята е замесена не коя да е дама, а самата детегледачка на семейството.

Вижте в нашата галерия кои известни мъже разтърсват спокойствието в Холивуд заради изневяра с детегледачките на собствените им деца. 

Някои от тези господа дори се ожениха за детегледачките:

Бен Афлек 

През 2015 г. Бен Афлек и Дженифър Гарнър обявяват, че се разделят. Малко след това се разбира, че актьорът е имал афера с детегледачката Кристин Узунян. Гарнър споделя, че е разбрала няколко месеца след като са се разделили с Бен и изневярата му не е била причината за развода. 

 Итън Хоук

Малко след развода на Итън Хоук с Ума Търмън през 2005 г. се разбира за изневярата на актьора с детегледачката. Актьорът и любовницата му се женят през 2008 г. До днес има спекулации, че Хоук е изневерявал на съпругата си. 

Джъд Лоу

През 2005 г. сензация в британските медии става Джъд Лоу и годеницата му Сиена Милър. Актьорът изневерява с детегледачката Дейзи Райт. Въпреки огромния скандал, двойката успява да оцелее. Джъд Лоу се извинява публично на годеницата и семейството си за всичко причинено. 

Арнолд Хварценегер

През 2011 г. избухва публичният скандал за Арнолд Шварценегер, който се оказва, че е имал афера с детегледачката Милдред Баена през 1990 г. В резултат на това той има син от нея. Малко след развилите се събития съпругата на Шварценегер и майка на четирите му деца, Мария Шрайдър, се развежда с него. 

Гавин Росдейл

След 13 години брак, през 2015 г. се разбира, че Гавин Росдейл е изневерявал на Гуен Стефани в продължение на три години с тяхната детегледачка Манди Ман. Семейството не издържа на публичния скандал и се развеждат. Гунет пише песента "Used to Love You“, с която му прощава и успява да укроти гнева в себе си. 

Робин Уилямс

През 1988 г. се разбира за изневярата на Уилямс с детегледачката Марша Гарсес. Съпругата на актьора, Валери Веларди, се развежда с него още същата година. Година по-късно актьорът се жени за детегледачката. Бракът им продължава 21 години.

Още по темата: общо новини по темата: 5157
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
08.05.2024 »
предишна страница [ 1/860 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Преброяване на населението 2021 година
Парламентарни избори 2024
Екоактивисти и протести
Изграждане на Национална детска болница в София
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Русе и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@ruse24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: